TV-Nyt

Guide – Se Tour de France på ferien

Skal du på ferie i de 3 Tour uger, så behøver du ikke nødvendigvis undvære Tour de France. Der er flere muligheder end nogensinde for at følge med online.

tour de france tv ferie

 

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Har du allerede streamingadgang til Tour’en?

Er du på ferie i Danmark eller bare en tur på tur i sommerlandet, så er det oplagt at bruge din tablet, bærbar eller smartphone til at se Tour de France på. Visse tv udbydere har også mulighed for at streame tv, når du er på farten. F.eks. YouSee, Stofa, Boxer med flere.

Så længe du har Internet adgang naturligvis og evt. et mobilabonnement med en del datatrafik inkluderet, så er det muligt.

Har du ikke en tv-tjeneste allerede med adgang til TV 2, så kunne du prøve Telia TV, der har en måneds gratis prøveperiode på deres 4One pakke.

De danske tjenester som Telia TV, TV 2 Play, Stofa og YouSee webtv er tilgængelige via nettet i EU lande. Er du udenfor EU kan de ikke ses umiddelbart i hvert fald på grund af rettigheder.

Tour de France på TV 2 Play

En anden mulighed kunne være et abonnement på TV 2 Play. Signalet fra TV 2 sendes her på en ekstra kanal uden afbrydelser. Kanalen kan også ses på tv-skærmen via AirPlay, Chromecast og en Apple TV.

Igen tilgængelig i EU lande.  

Tour de France på Eurosport Player

Er du mere til Eurosports dækning kunne Eurosport Player abonnement være et godt bud. Her får adgang til alle Eurosports kanaler, kontrol af livestreaming (spol tilbage – op til 3 timer).

Tilgængeligt på computer (Mac/PC), smartphone og/eller tablet gennem de tilsvarende applikationer iOS, Android. Du kan også anvende Chromecast .

På almindeligt TV

TV 2 og Eurosport sender alle etaper live, så har du disse kanaler på dit tv i sommerhuset eller i din campingvogn, så kan du følge tour’en. Bor du i et udlejningssommerhus er der dog måske kun adgang til Eurosport på tysk.

Tour de France på ferien i Europa

Er du på ferie i Europa f.eks. med campingvogn med parabol, så kan du fange Eurosport fra Astra 19,2 øst i den tyske udgave ganske gratis.

Du med et dansk Eurosport Player abonnement også få adgang til Eurosport online, når du er i andre europæiske lande.

 

I samme kategori

Back to top button