Gratis TV3, Kanal 5 og TV 2 til dig med egen tv-antenne

| onsdag 02. jan, 2013 09:17 | opdateret 03. jan, 2013 kl. 14:18 | 2 Kommentarer

TV 2 Gratis BoxerModtager du tv via egen antenne, så husk at du fra 2. januar og i hele februar kan se Kanal 5, TV3 og TV 2 helt gratis.

De to måneders gratis kig startede egentlig med nyheden om at TV3 fra januar lanceres hos Boxer TV. I forbindelse med lanceringen tilbydes TV3 nemlig gratis i 2 måneder for at lokke nye Boxer kunder til naturligvis.

Kort efter dette blev offentliggjort, fulgte SBS TV så trop ved at tilbyde Kanal 5 gratis i samme periode. Og endelig besluttede TV 2 så også, at man var nød til at følge med de to andre og tilbyde sin hovedkanal gratis i 2 måneder.

De to måneders gratis kig på kanalerne skal ses som et tydeligt tegn på, at kampen om såvel distributionsindtægter og annoncekroner kanalerne imellem intensiveres i 2013.

TV3 vil efter gratis perioden indgå i Boxers pakker Mix, Mini og Max. Fra 1. juli følger TV3 Puls også hos Boxer i de samme pakker.

Det er kun SD udgaverne af TV 2 og Kanal 5 der sendes ukodet i januar og februar.

Lav en ny kanalsøgning

For at få plads til TV3 rykker Boxer lidt rundt på enkelte kanaler. Det er også sket her 2. januar, hvor Travel Channel er flyttet til DVB-T2 Mux hvor den således kræve DVB-T2 modtageudstyr, for at du kan se den. Kanalen Star! er udgået hos Boxer TV, mens The Voice TV er blevet til 7’eren.

Overblik over kanaler og Mux placering fra 2. januar 2013

[table id=51 /]

Se mere om tv-frekvenser i artiklen Digitale TV frekvenser DVB-T i Danmark

 

Del på:

Tags: , , , ,

Gemt under:: Antenne-TV

2
Kommentarer

for at kommentere
1 Kommentartråde
1 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
avh

TV2 HD ser ud til at være kodet, som hidtil…

Et anysee TC2 Tv-kort kunne stadig ikke modtage den, de samme meddelelser om at udstyret ikke er fuldt CI+ udbygget… (CI+ CAM men anysee kun CI)