Streamingnyt

Golffans får helt ny og unik adgang til The Players Championship

Golffans kommer som noget nyt til at kunne følge alle slagene i dette års ’The Players Championship’ som vises på GOLFTV. PGA Tour leverer nemlig ’Every Shot Live’, hvor man fra torsdag den 11. marts vil kunne live-streame alle slag fra samtlige spillere under ’The Players Championship’ på Stadium Course på GOLFTV.

Det forventes, at der bliver slået mere end 32.000 slag i løbet af de 72 huller fordelt på et startfelt på mere end 150 spillere. Med ’Every shot live’ kan fans følge alle spillere i det stærkt besatte felt, og får dermed en helt unik mulighed for selv at vælge hvilke spillere i turneringen, de ønsker at følge.

’Every Shot Live’ er tilgængeligt på GOLFTV Live, hvor fans kan nyde turneringen med den helt nye GOLFTV oplevelse, der med et nyt udseende, nyt design af navigation og helt nye funktioner giver fansene den bedste forudsætning for den bedste seeroplevelse. Golfsportens ”digitale hjem” er blevet endnu bedre, og er nu også stedet hvor du kan læse de seneste nyheder, se det bedste golf og udforske golfverdenen – fra undervisning, udstyr, rejser og meget mere præsenteret af Golf Digest.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

The Players Championship 2021 kan også ses på Eurosport og discovery+

Eurosport har også udvidet tv-dækning fra PGA TOUR, inklusive ’The Players Championship’ og turneringen kan følges på discovery+ og Eurosport direkte fra kl. 17.00 både torsdag og fredag, hvor man blænder op for en times optakt inden turneringen.

Fra den historiske turnering til en ikonisk golfbane med en fanoplevelse der ikke fås andre steder, er THE PLAYERS kompromisløs i sin søgen på at levere det bedste. Feltet repræsenterer den stærkeste samling af spillere hvert eneste år, der dyster på Pete Dye’s mesterværk, THE PLAYERS Stadium Course, en bane, der ikke favoriserer én enkelt type spiller og kræver perfektion i alle spillets facetter.

’Every Shot Live’ er leveret af PGA TOUR Entertainment og NBC Sports Group, og benytter næsten 120 kameraer, der er placeret overalt på THE PLAYERS Stadium Course, hvor hver gruppe har sit eget dedikerede stream. ’Every Shot Live’ debuterede ved ’The Players Championship’ i 2020, men i fjor blev kun den første runde afviklet, inden turneringen blev aflyst på grund af COVID-19.

Kilde: Discovery Networks presse

Læs også


creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button