Thriller

Er du til thirllerserier eller film, så kan du her få et overblik over en række af de nyeste af slagsen på Netflix, Viaplay, HBO Nordic, C More med videre.

  Er du til thirllerserier eller film, så kan du her få et overblik over en række af de nyeste af slagsen på Netflix, Viaplay, HBO Nordic, C More med videre.
  torsdag 17. november
  Netflix
  1899 - Sæson 1 Netflix
  17 nov 2022
  09:00

  1899 – Sæson 1
  Serie Drama, Thriller Se Trailer her
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  De otte episoder følger de mystiske omstændigheder omkring et immigrantskibs rejse fra Europa til New York. Passagererne, der alle har forskellige baggrunde og nationaliteter, er forenet gennem deres håb og drømme om et nyt århundrede og en fremtid i udlandet. Da de midt på det åbne hav støder på et andet skib, der har været forsvundet i månedsvis, tager deres rejse en uventet drejning. Det, de finder ombord, vil gøre deres vej til det forjættede land til en mareridtslignende gåde, der forbinder hver af passagernes fortid gennem et spind af hemmeligheder.

  tirsdag 1. marts
  HBO Max Logo
  438 Days
  1 mar 2022
  00:01

  438 Days
  Film Drama, Thriller
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  Journalisterne Martin Schibbye og Johan Persson sætter alt på spil, når de krydser grænsen mellem Somalia og Etiopien. De vil undersøge, hvordan søgen efter olie påvirker befolkningen og finde frem til sandheden. Fem dage senere bliver de skudt i ørkenen, og en anden historie begynder.

  fredag 19. juni
  Prime Video
  7500
  19 jun 2020
  09:00

  7500
  Film Thriller Se Trailer her
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  7500 er en internationalt co-produceret action-thriller-film fra 2019 instrueret af Patrick Vollrath med Joseph Gordon-Levitt i hovedrollen.

  Filmen har premiere på Amazon Prime Video 19. juni.

  It looks like a routine day at work for Tobias, a soft-spoken young American co-pilot on a flight from Berlin to Paris as he runs through the preflight checklist with Michael, the pilot, and chats with Gökce, his flight-attendant girlfriend. But shortly after takeoff, terrorists armed with makeshift knives suddenly storm the cockpit, seriously wounding Michael and slashing Tobias’ arm. Temporarily managing to fend off the attackers, a terrified Tobias contacts ground control to plan an emergency landing. But when the hijackers kill a passenger and threaten to murder more innocent people if he doesn’t let them back into the cockpit, this ordinary man faces an excruciating test.

  (Everything Will Be Okay), 7500 stars Joseph Gordon-Levitt (Inception, 50/50, Batman The Dark Knight Rises), Omid Memar (“A City Hunts a Murderer,” “Blutige Anfänger”), Aylin Tezel (“Tatort,” “X Company”), Carlo Kitzlinger (Berlin, I Love You, Devil’s Daughter), Murathan Muslu (“CopStories,” “Skylines”) and Paul Wollin (“Dogs of Berlin,” Toro). The film is written by Vollrath and Senad Halilbasic (Of Sound Mind, Hypotopia). Award-winning producers are Jonas Katzenstein (Ana, Mon Amour; Hunting Season) and Maximilian Leo (Ana, Mon Amour; Hunting Season). Executive producers are Ellen Goldsmith-Vein (The Maze Runner, Abduction) and Lindsay Williams (The Maze Runner, Camp X-Ray). Co-producers are Alexander Glehr and Franz Nowotny.

  onsdag 9. november
  Disney+
  9-1-1 - Sæson 6 Disney+
  Ny Sæson Ugentlige afsnit
  9 nov 2022
  09:01

  9-1-1 – Sæson 6
  Serie Action, Drama, Thriller Se Trailer her
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  Explores the high-pressure experiences of the first responders who are thrust into the most frightening, shocking, and heart-stopping situations.

  onsdag 15. september
  C More Play
  A Most Wanted Man C More
  15 sep 2021
  00:02
  Læs omtale

  Nervepirrende thriller med Philip Seymour Hoffman og Willem Dafoe. Om Spionlederen Günther Bachmann, der står i spidsen for en hemmelig anti-terror enhed i Hamburg i en post-9/11 verden. En dag ankommer tjetjeneren Issa Karpov til byen. Hans profil matcher en ideologisk terrorist, men han påstår, han er en tortureret flygtning, der blot forsøger at få fat i sin fars gemte formue. Spørgsmålet er, om det nu også passer?

  fredag 25. juni
  Disney+
  Air Force One 1995 original film art 5000x
  25 jun 2021
  09:01
  Læs omtale

  Den amerikanske præsident tager til Moskva og fremfører en markant tale, der beskriver USA’s nye ”nul-tolerance”-politik, når det kommer til terrorisme. På flyveturen hjem kaprer terrorister Air Force One (præsidentens officielle fly) og tager passagererne (herunder hans kone og datter) som gidsler. Terroristernes plan er at henrette et gidsel hver halve time indtil deres krav er opfyldt. Men præsidenten er en tidligere Medal of Honor-modtager, så terroristerne står måske over for en overraskelse…

  fredag 8. april
  Prime Video
  KNIV OneSheet 27x40 COLLAGE PRE en US
  8 apr 2022
  09:03

  All The Old Knives
  Film Thriller Se Trailer her
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  Prime Video har løftet sløret deres nye original film, der er instrueret af danske Janus Metz. Filmen har titlen All The Old Knives og den har premiere 8. april på tjenesten.

  Af skuespillernavne der er med kan nævnes: Chris Pine, Thandiwe Newton, Laurence Fishburne og Jonathan Pryce. Filmen er baseret på bogen af Olen Steinhauer.

  All The Old Knives – det handler den om

  Da CIA opdager, at en af deres egne agenter har lækket fortrolig information, hvilket har resulteret i, at 100 personer har mistet livet, bliver veteranen Henry Pelham (Chris Pine) sat på en mission for at finde ud af, hvem muldvarpen er – en mission der sætter alle hans tidligere kolleger under mistanke. Hans mission tager ham fra agenturets kontor i Wien til England og til Californien, hvor han genforenes med sin tidligere kollega og flirt, Celia Harrison (Thandiwe Newton). Under deres fælles mission bliver parret sat på prøve, når de skal balancere både professionalisme og passion på denne medrivende fortælling om en global spionrejse, moralsk tvetydighed, og fatale forræderier.

  Filmen er instrueret af den anmelderroste danske instruktør Janus Metz og skrevet af Olen Steinhauer med øvrige medvirkende som Laurence Fishburne og Jonathan Pryce.

  onsdag 23. november
  Disney+
  Disney+ Ammo
  Seriepremiere
  23 nov 2022
  00:00

  Ammo
  Serie Drama, Thriller Se Trailer her
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  Disney+ har annonceret deres første norske serie på tjenesten. Der er tale om thrillerdrama serien Ammo, der får premiere 23. november.

  Ammo har Nicolai Cleve Broch og Bianca Kronlöf i hovedrollerne og sætter fokus på Norges paradoksale dobbeltrolle som fredsbevarende nation og våbenproducent og -eksportør.

  Ammo er den første indkøbte nordiske serie, som får eksklusiv premiere på Disney+ i Danmark, Finland, Sverige og Island. Serien havde premiere på norsk TV 2 i oktober.

  Ammo – det handler den om

  Ammo Bjørn (Nicolai Cleve Broch)
  Ammo Bjørn (Nicolai Cleve Broch)

  Ammo følger hovedkarakteren Bjørn (Nicolai Cleve Broch), en naiv forretningsmand, som bliver rekrutteret til at arbejde i den norske våbenindustri. Det er en industri, som står på tærsklen af en revolution: Kunstig intelligens. På grund af en tidligere skandale har Bjørn været persona non grata i forretningsverdenen, men han etablerer sig hurtigt som et stjerneskud i en af de største familiedrevne virksomheder i Norge, AGR, hvor han bliver tiltroet håndteringen af en stor forretningsaftale med det franske militær.

  Lige inden aftalen skal lukkes, opdager Bjørn, at teknologien, som han nu er ansvarlig for, er ulovlig, og at han kun blev ansat som en syndebuk i tilfælde af, at myndigheder opdagede uregelmæssighederne. Da en militærmission går grueligt galt som et direkte resultat af teknologien, som Bjørn er ved at sælge, kan Bjørn kun rense sit navn ved at gå ind i en dødelig kamp mod magtfulde modstandere. Og hvem tør Bjørn stole på i denne kamp?

  ”Ammo” er instrueret af Eirik Svensson (“Den største forbrydelse”, “Unge lovende”). Nicolai Cleve Broch (“Mord i Skærgården”, Beforeigners”, “Mellem os”) har hovedrollen i serien og spiller sammen med blandt andre Bianca Kronlöf (“Gryn”, “Tynd is”), Bjørn Floberg (“Margrete den Første”, “Kingsman: The Secret Service”) og Slimane Dazi (“Oussekine”). Det norske produktionsselskab Anagram har produceret serien med producerne Ole Marius Araldsen, Anne Kolbjørnsen og Mats Alders.

  ”Ideen opstod efter at have set en dokumentar om mennesker, der arbejder i norsk ammunitionsproduktion. Jeg blev blæst bagover af kontrasten mellem, at det er et almindeligt arbejde med hverdagsproblemer, alt imens de laver noget, som er så skadeligt for mange samfund verden over. I Norge ser vi typisk os selv som en fredsnation, men vi er i lige så høj grad en olie- og våbennation,” siger hovedrolleindehaver Nicolai Cleve Broch, som har skabt serien sammen med producer Ole Marius Araldsen.

  ”Ammo er en lokal kvalitetsdramaserie med international appel, som vi ved, at Disney+-abonnenterne i Danmark vil elske. Det har været en fornøjelse at arbejde med Anagram Norway på projektet, og vi er meget glade for det endelige resultat. Ammo er spændende fra start til slut, og den aktuelle vinkel gør den til et ”must-see show” i hele Norden, da dens etiske dilemma er velkendt i alle vores lande,” siger Vibeke Lia, Programming Director hos The Walt Disney Company Nordics and Baltics.

  tirsdag 6. april
  Blockbuster Lejefilm
  TO 0790 po reg medium orig 1616160071801
  6 apr 2021
  00:00
  Læs omtale

  Den nyligt fraskilte Grace indleder en affære med den yngre Alex, som også arbejder for hende. Livet er kaotisk med en besværlig teenagedatter, en fordrukken eksmand, nyt firma og ny elsker. Da Lilith dukker op og bliver hendes assistent, ser livet i starten ud til at blive enklere, men Lilith har en helt anden agenda.

  fredag 15. april
  Netflix
  Anatomy of a Scandal Netflix
  Seriepremiere
  15 apr 2022
  09:00

  Anatomy of a Scandal
  Serie Thriller Se Trailer her
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  Netflix har løftet sløret for premieredatoen på den helt nye psykologiske thriller Anatomy of a Scandal. Serien består af seks afsnit og får premiere på Netflix den 15. april 2022.

  Anatomy of a Scandal foregår i London og er den længe ventede tv-adaptation af den internationale bestsellerroman af samme navn fra den britiske forfatter Sarah Vaughan. Serien har Sienna Miller (American Sniper, The Loudest Voice) i rollen som Sophie, Michelle Dockery (The Gentleman, Downtown Abbey) i rollen som Kate, Rupert Friend (Homeland, The French Dispatch) i rollen som James og Naomi Scott (Aladdin, Charlie’s Angels) i rollen som Olivia.

  Anatomy of a Scandal – det handler den om

  Anatomy of a Scandal er en psykologisk thriller og et gribende retssalsdrama, der infiltrerer Storbritanniens elite gennem personlige og politiske skandaler, hvor sandheden skal findes et sted imellem retfærdighed og privilegium. James og Sophie Whitehouse lever en stille og rolig tilværelse. Som minister i parlamentet og med en kærlig familie derhjemme virker James’ liv perfekt. Lige indtil en skandaløs hemmelighed pludselig ser dagens lys. Advokaten Kate Woodcroft har sin egen dagsorden, og hendes retsforfølgelse truer både Westminister og Whitehouse-ægteskabet – og får desuden betydning for hendes personlige respekt.

  Medskaberne David E. Kelley og Melissa James Gibson siger: ”Sex. Magt. Privilegier. Baseret på Sarahs vanedannende bog behandler serien emner som berettigelse, sandhed og grænserne for samtykke. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Netflix om serien – og at se S.J. Clarkson bringe den til live på så nuanceret en måde.”

  Sienna Miller tilføjer: ”Jeg er stor fan af bogen og af min karakter, Sophie. Hun rummer så mange facetter og står overfor konsekvenserne af de beslutninger, hun har truffet i sit privilegerede liv, der nu begynder at indhente hende. Jeg elsker den rejse, hun begiver sig ud på, og er begejstret for at være en del af et så talentfuldt hold både foran og bag kameraet.”

  Instruktør/Executive Producer S.J. Clarkson (Jessica Jones, The Defenders) instruerer alle afsnit. Executive producere på serien er Liza Chasin (The Loudest Voice, Baby Driver) fra 3Dot Productions, Bruna Papandrea (Gone Girl, Big Little Lies) og Allie Goss fra Made Up Stories samt Sarah Vaughan og Margaret Chernin som Co-Executive Producer.

  Rollelisten tæller desuden Josette Simon (The Witches), Geoffrey Streatfeild (The Other Boleyn Girl) og Joshua McGuire (Lovesick).

  tirsdag 22. november
  Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
  Apple Tree Yard
  22 nov 2022
  00:00

  Apple Tree Yard
  Serie Drama, Thriller Se Trailer her
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  En fængslende, provokerende thriller, hvor en lovlydig hustru og mor, som også er en fremtrædende forsker, bliver indblandet i en yderst risikabel og kompromitterende løgn….

  mandag 7. marts
  Blockbuster Lejefilm
  4280009417 po reg medium orig 1645006692355
  7 mar 2022
  00:00

  Ash & Dust
  Film Thriller
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  Two small town couples find themselves caught up in a game of death at the hands of a vicious gang after they discover a mysterious box buried long ago.

  mandag 1. august
  Blockbuster Lejefilm
  4280010057 po reg medium orig 1657112805821
  1 aug 2022
  00:00
  Læs omtale

  A thief makes a disturbing discovery in the house where he breaks in. Later, when he returns to the same house with his partner in crime, things are no longer how he expected.

  fredag 19. august
  Apple TV+
  Bad Sisters Apple TV+
  Seriepremiere
  19 aug 2022
  09:02

  Bad Sisters
  Serie Komedie, Thriller Se Trailer her
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  Danske Claes Bang er blandt de medvirkende i den nye Apple TV+ serie Bad Sisters. Serien beskrives som en mørk komedie thriller serie, hvor vi følger Garvey-søstrenes liv. De er bundet sammen af ​​deres forældres for tidlige død og et løfte om altid at beskytte hinanden.

  Serien her udover Claes Bang også Sharon Horgan, Anne-Marie Duff (“Suffragette,” “The Salisbury Poisonings”), Eva Birthistle (“Brooklyn,” “The Last Kingdom”), Sarah Greene (“Frank of Ireland,” “Dublin Murders”) og Eve Hewson (“Behind her Eyes,” “The Luminaries”) på rollelisten.

  Bad Sisters Claes Bang Apple TV+
  Claes Bang i Bad Sisters episode 4

  Serien er på 10 episoder og frigives med to afsnit på premieredagen og efterfølgende et ugentligt.

  onsdag 26. oktober
  Disney+
  Barbarian
  26 okt 2022
  09:01

  Barbarian
  Film Horror, Thriller Se Trailer her
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  Disney+ har tilføjet endnu en titel til deres oktober premierer. Det er thrilleren Barbarian der har Bill Skarsgård, Georgina Campbell, Justin Long og Jaymes Butler på rollelisten.

  Den unge kvinde Tess (Georgina Campbell) ankommer i forbindelse med et jobinterview til en lejebolig, som dog er blevet dobbeltbooket. Her møder hun den mystiske Keith (Bill Skarsgård), som lader hende overnatte. Huset gemmer dog på skræmmende hemmeligheder, og Tess har masser at være bange for.

  Barbarian kan ses fra den 26. oktober på Disney+ i Danmark. Film havde amerikansk biografpremiere 9. september.

  mandag 22. august
  Blockbuster Lejefilm
  4280009884 po reg medium orig 1657288103483
  22 aug 2022
  00:00

  Barbarians
  Film Thriller
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  Four friends come together for a celebratory dinner party at a country house. But as the night progresses dark secrets emerge and unsettling events begin to unfold around them.

  lørdag 5. februar
  C More Play
  Before the Devil Knows You're Dead C More
  5 feb 2022
  00:02

  Before the Devil Knows You’re Dead
  Film Thriller Se Trailer her
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  En tiltagende følelse af desperation gennemsyrer Sidney Lumets dramatiske film om en familie, som drives til ruinens rand. Philip Seymour Hoffman og Ethan Hawke spiller to brødre i pengenød, som beslutter sig for at røve forældrenes juvelbutik. Det får katastrofale følger.

  torsdag 10. november
  C More Play
  Begravet i fortiden
  10 nov 2022
  00:02
  Læs omtale

  Hårdtslående amerikansk detektivthriller med Liam Neeson som lyssky privatdetektiv i New York, der trækkes ind i et udspekuleret mordkomplot.

  onsdag 17. februar
  Netflix
  e97498aa 7e41 4e83 819b 1ad85fadc749
  17 feb 2021
  00:00

  Behind her Eyes
  Serie Thriller
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  En alenemor hvirvles ind i et kompliceret psykologisk spil, da hun indleder en affære med sin psykiaterchef og samtidig bliver veninder med hans mystiske hustru.

  onsdag 29. juni
  HBO Max Logo
  Beneath the Surface - Sæson 1 HBO Max
  29 jun 2022
  00:01
  Læs omtale

  I et ø-paradis skabte fire uadskillelige venner det perfekte liv sammen. Vennernes børn er blevet som søskende, der lever ubekymret og beskyttet i et miljø baseret på tillid og venskab. Men så rammer uheldet. På en sejltur falder en af børnene overbord, og pludselig er intet, som det ser ud til. Drama-thrilleren, optaget i Tyskland og Danmark, er en produktion fra Letterbox Filmproduktion (Bad Banks) i samarbejde med ZDF. Skabt, skrevet og instrueret af Friedemann Fromm (Weissensee), med Thure Lindhardt, Lene Marie Christensen, Jan Josef Liefers, Jakob Cedergren og Katharina Schüttler i hovedrollerne.

  8 episoder (alle episoder tilgængelige ved premiere

  fredag 14. januar
  C More Play
  Berlin Station Sæson 1-3 C More
  14 jan 2022
  00:02

  Berlin Station Sæson 1-3
  Serie Thriller Se Trailer her
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  Spændende spionserie der følger et CIA-team under ledelse af undercover agenten Daniel Miller på deres hemmelige missioner i Berlin.

  tirsdag 15. marts
  HBO Max Logo
  big game
  15 mar 2022
  00:01

  Big Game
  Film Thriller
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  Air Force One flyver ind i finsk luftrum med den amerikanske præsident om bord. Det planlagte officielle besøg i det
  fredelige land ender i kaos, da terrorister går til angreb, og flyet må lande i ødemarken i det nordlige Finland.

  fredag 23. april
  Disney+
  1465218701 1218000b58c67ecb2ff2327a273915f59e978542
  23 apr 2021
  00:00

  Black Swan
  Film Thriller
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  BLACK SWAN følger historien om Nina (Natalie Portman), en ballerina ved et balletkompagni i New York City, hvis liv, ligesom det er tilfældet for alle andre i hendes profession, udelukkende handler om dans. Hun bor sammen med sin pensionerede ballerina-mor Erica (Barbara Hershey), som nidkært støtter sin datters professionelle ambitioner. Da den kunstneriske leder Thomas Leroy (Vincent Cassel) beslutter at erstatte prima ballerina Beth MacIntyre (Winona Ryder) til den nye sæsons første produktion, Swan Lake, er Nina hans førstevalg. Men Nina fa?r konkurrence: en ny danser, Lily (Mila Kunis), som ogsa? imponerer Leroy. Swan Lake kræver en danser, som ba?de kan spille Den Hvide Svane med uskyld og elegance og Den Sorte Svane, som repræsenterer list og sensualitet. Nina passer perfekt i rollen som Den Hvide Svane, mens Lily er personificeringen af Den Sorte Svane. Da de to unge dansere udvikler deres rivalisering til et forskruet venskab, begynder Nina at komme i kontakt med sin mørke side, og hendes hæmningsløse tilgang er tæt pa? at ødelægge hende.

  fredag 9. juli
  Disney+
  Black Widow (Premier Access) Disney
  9 jul 2021
  09:01

  Black Widow (Premier Access)
  Film Thriller Se Trailer her
  starlist LoadingTilføj Favoritlisten

  Læs omtale

  Tilgængelig med Premier Access på Disney+ og i biografer fra 9. juli. Altså skal du betale ekstra for at se denne film. Prisen er 179,-

  I Black Widow konfronterer Natasha Romanoff aka Black Widow de mørkere sider af sin hovedbog, da en farlig konspiration med tråde til hendes fortid opstår. Forfulgt af en kraft, der ikke skyr nogle midler for at stoppe hende, må Natasha håndtere sit liv som spion og de forliste relationer, som blev efterladt i hendes kølvand, længe før hun blev en Avenger. Black Widow er den første film i Fase Fire af the Marvel Cinematic Universe.

  fredag 11. februar
  HBO Max Logo
  blackout
  Seriepremiere Ugentlige afsnit
  11 feb 2022
  00:01
  Læs omtale

  En kædereaktion i det europæiske elforsyningsnet mørklægger kontinentet. Hackeren Pierre Manzano indser, at det skyldes en kode, han har udarbejdet. I Tyskland leder Frauke Michelsen det nationale kriseberedskab. Katastrofen lurer.

Back to top button