Canal Digital

Fulde sæsoner af kendte tv-serier til Canal Digital

Canal Digital Go logo ipadNye aftaler med flere TV-selskaber betyder, at Canal Digitals kunder med en Family tv-pakke nu får inkluderet flere tusind episoder af velkendte TV-serier i deres TV-abonnement.

– Nu giver vi vores TV- og underholdningstilbud et historisk kvalitetsløft. Vi er glade for at give kunderne en masse nyt og attraktivt streamingindhold med fulde sæsoner af velkendte TV-serier på et og samme sted. Alle disse nye TV-serier samler vi i vores streamingtjeneste og gør tilgængeligt på alle skærme, så det bliver enklere at se god underholdning, når og hvor man selv ønsker det, siger Ragnar Kårhus, som er administrerende direktør i Canal Digital A/S.

Den store satsning, som Canal Digital nu foretager på TV-serier, er et resultat af nye aftaler, som er indgået med Disney, Fox Networks Group Europe & Africa, Viacom, Discovery, Turner, BBC og ABC Studios.

Masser af nyt TV-indhold 

Den sidste aftale, som Canal Digital har fået på plads, er med Fox Networks Group Europe & Africa om lanceringen af FOX+. Aftalen indebærer, at kunderne får adgang til tusindvis af episoder fra diverse serier fra 20th Century Fox Television, Fox21 Televisions Studios, FX Productions samt alle serier fra FNG Global. FOX+ indeholder flere tusind episoder af ikoniske TV-serier, og i løbet af 2017 vil der løbende blive tilføjet nyt indhold med kendte favorit-serier som Prison Break, Glee, How I Met Your Mother og Family Guy.

De nye rettigheder, som Canal Digital har sikret sig, omfatter store biblioteker af velkendte TV-serier fra forskellige TV-selskaber. Det betyder, at kunderne kan binge-watche fulde sæsoner af TV-serier som Grey`s Anatomy, Prison Break, X-Files, How I met Your Mother, Glee, Good Behavior og Family Guy.

Kunderne får også adgang til udvidede arkivtjenester med egenproducerede serier og TV-programmer fra f.eks. BBC. Udover tusindvis af timer med seriemaraton kommer der meget nyt børneindhold: TV-serier fra Disney-kanalerne og Nickelodeon bliver lagt i særskilte arkiver, og et stort antal kendte familiefilm fra Disney Movies On Demand bliver ligeledes inkluderet for kunder med et Family-abonnement.

Alt det nye indhold kan ses på traditionelt TV via tv-boksen, på computer, tablet og mobil. Desuden kan kunderne benytte Canal Digitals app på Apple TV4 eller på nyere Samsung-TV.

Eksempler på aktuelle serier fra TV-selskaberne i 2017

Fox: Prison Break, Family Guy, X-Files, 24 og How I Met Your Mother

ABC Studios: Grey’s Anatomy, Criminal Minds, Secrets and lies, Scandal, LOST, Castle og Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Boomerang: Du er cool, Scooby Doo, Tom & Jerry Show.

Nickelodeon og Nick Jr: Dora Udforskeren, Umizoomi, iCarly, SvampeBob Firkant, De Fantastiske Fehoveder, Big Time Rush

Disney Channel Disney Jr og Disney XD: Jessie, Mickeys klubhus, Sofia den Første, Star Wars Rebels, Lab Rats, Jack og piraterne på Ønskeøen

Disney Movies On Demand: Find Nemo, Monsters, Inc, Skønheden og Udyret, Pirates of the Caribbean

MTV: Awkward, Ridiculousness m.fl.

BBC: Top Gear bl.a.

TNT: Good Behavior, Search Party, The Last Ship

Comedy Central: Broad City, Inside Amy Schumer, Workaholics

Cartoon Network: Eventyrtid, Gumballs fantastiske verden, Powerpuff Pigerne og Vi’ bare bjørne 

 

Kilde: Canal Digital

I samme kategori

Back to top button