Nyheder

Fuckr med døden – live-event på DR3

fuckr_med_jul_dr3Det seneste år har Jan Hellesøe huseret på DR3 i programmet ’Fuckr med din hjerne’, hvor han gang på gang har overrasket seerne med sin verden af psykologiske manipulationer, trancer, hypnotiske teknikker og optiske illusioner. Nu foretager Hellesøe den ultimative test at sine evner og sætter sit eget liv på højkant i manipulationens tjeneste.

Sætter sit eget liv på høj kant
I ’Fuckr med døden’ følger vi Jan Hellesøe, mens han blandt 100 fremmødte publikummer udvælger en person, som han er 100 procent sikker på, at han kan aflæse så korrekt, at han tør sætte sit eget liv på spil. Vi følger udvælgelsen på live-tv og giver dermed et helt unikt indblik i de metoder, Jan Hellesøe benytter sig af i sit arbejde.

Når udvælgelsen er sket, vil Jan Hellesøe sætte sig ind i en af tre biler, hvorefter den udvalgte forsøgsperson vil slippe en to tons tung betonklods ned over en tilfældig bil – hvis Hellesøe har valgt den rigtige person, så slipper han uden skrammer…

”Når Jan Hellsøe toner frem på skærmen, er det aldrig til at vide, hvor virkeligheden slutter og illusionen begynder. Sammenblandingen af virkelighed og illusion bliver endnu mere nærværende, når vi på DR3 sender Jans ultimative test live, og jeg er sikker på, at både de fremmødte publikummer og seerne hjemme i stuerne vil blive overraskede over, hvor programmet fører os alle hen,” siger redaktør på DR3 Julie Schytte Ralund.

Seerne kan stoppe programmet
Hele seancen fra den første udvælgelse blandt publikummerne til betonklodsen smadrer en af bilerne vises live på DR3, og seerne skal følge godt med under udvælgelsen, de får nemlig mulighed for via sms-afstemning at stoppe seancen, hvis de ikke tror på, at Hellesøe har fundet den rigtige kandidat.

Jan Hellesøe
Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner, men en imponerende viden om, hvordan man kan manipulere med den menneskelige hjerne. Han har tidligere ernæret sig som illusionist i Las Vegas og lever i dag af at holde foredrag og rådgive teatre om illusioner. Han fokuserer særligt på psykologiske manipulationer ved hjælp af trance, tankeeksperimenter og andre psykologiske greb.

Fuckr med døden 01. december 2014 kl. 20:30 på DR3

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button