TV-Nyt

Fuckr med dn hjrne – ny serie på DR3

Fuckr med dn hjrne dr3Seerne opfordres til at holde øjne og øre vidt åbne, når illusionisten Jan Hellesøe driver gæk med deres sanser i ny underholdende serie på DR3.

Forbered dig på at blive godt og grundigt overrasket, når du kigger med i serien ’Fuckr med dn hjrne’. Her udsætter illusionisten Jan Hellesøe seerne, folk på gaden og kendte danskere for en række højst besynderlige psykologiske eksperimenter, der kan få de fleste til at tabe både næse og mund. Serien er en rejse ind i en verden af psykologiske manipulationer, trancer, hypnotiske tricks og optiske illusioner, der spiller vores hjerne og synssans et puds.

Eksperimenter med kendte danskere
Seerne kan blandt andet følge med, når Jan Hellesø prøver at gætte, hvilken sang Barbara Moleko synger – inde i sit hoved. Eller når han ud fra tv-værten Kåre Quists puls forsøger at navigere sig frem til et bestemt hotelværelse.

– Jeg mødte op fuld af skepsis. Jeg er absolut ikke en, der tror på hverken tryllekunster, tele-kinese eller kloge koner med magiske håndflader. Men hold nu op – det virkede! Jeg har stadig ikke luret, hvordan Jan kunne læse mine inderste tanker – men det gjorde han! En vild oplevelse! siger Kåre Quist om sit møde med Jan Hellesøe.

Også navne som Simon Talbot, Jakob Riising, Huxi Bach, Peter Lund Madsen, Louise Wolff og Monte Carlo-drengene Esben Bjerre og Peter Falktoft, vil blive udsat for psykologiske eksperimenter i serien.

Desuden vil Jan Hellesøe demonstrere sin egen ekstreme hukommelse, når han eksempelvis er i stand til at memorere alle gæsterne ved en større fest og priserne i et tilfældigt supermarked. I programmet tager Jan Hellesøe også et kritisk blik på, hvordan clairvoyanter arbejder, og hvordan horoskoper er konstruerede.

Jan Hellesøe
Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner, men en imponerende viden om, hvordan man kan manipulere med den menneskelige hjerne. Han har tidligere ernæret sig som illusionist i Las Vegas og lever i dag af at holde foredrag, rådgive teatre om illusioner og hjælpe tryllekunstnere med deres tricks. Blandt andet har han arbejdet sammen med Rune Klan og Jan Gintberg i tilblivelsen af deres seneste shows. I de senere år har hans interesse været fokuseret på psykologiske manipulationer ved hjælp af trance, tankeeksperimenter og andre psykologiske greb.

Fuckr med dn hjrne sendes første gang på DR3 onsdag den 21. august kl. 20:45

Kilde: DR3

I samme kategori

Back to top button