Hjem Fora TV-programmer / TV Tips VM i Håndbold for Herrer 2015: Ikke hos ARD og ZDF Re:VM i Håndbold for Herrer 2015: Ikke hos ARD og ZDF

#65355

kram5610
Participant

Per M sagde
Desværre for de Danske fans af Håndbold, der ellers havde planlagt som de plejer, også at skulle følge de kampe at ARD og ZDF plejer at vise under VM i Håndbold for Herrer, der må de undvære kampene på de to kanaler når VM’et begynder her til Januar.

Rettighedshaveren har, selv efter flere opfordringer (rykkere) fra både ARD og ZDF, først leveret et uacceptabelt svar tilbage til dem begge her den 1 December, altså derved efter den fast satte deadline. Derfor har begge kanaler besluttet i fællesskab, at de overhovedet ikke dækker VM i Håndbold 2015 fra Qatar, når det starter op for herrerne her i Januar måned.

http://www.digitalfernsehen.de/Zu-spaet-Keine-Handball-WM-2015-bei-ARD-und-ZDF.122366.0.html

Så som det umiddelbart ser ud, så må Danskerne nøjes med de kampe at der bliver vist på DR og TV2.

 

Hej, 

 

jeg læste i “Der Spiegel” i går, at det primære problem er, at “Al Jazeera” (som har rettighederne) kræver at ARD og ZDF skal kode deres kanaler på både Astra og Hotbird. Det er tidligere sket at ARD og ZDF sender noget andet på Hotbird i en periode (ofte en anden kanal, Das Erste (ARD) bliver udskiftet med kanalen EinsExtra, ZDF med ZDFInfo). Det er dog ikke muligt for ARD og ZDF og kode / sende noget andet på Astra, da 19 millioner tyske husstande (mig inklusive) ser ARD og ZDF via satellit. 

 

Jeg ved heller ikke hvordan kan skulle kunne kode? Tyskland er jo et FTA land = de færreste har et kort / modtager med kortlæser (selvom HD+ kommer mere og mere frem). 

 

Hilsen

Morten Hesseldahl