Hjem Fora Kabel-TV Tvungent kabeltv abonnement i andelsboligforening?? Re:Tvungent kabeltv abonnement i andelsboligforening??

#61443

player
Participant

Tv kartoffel

Hvor stor er Jeres antenneforening?   En generalforsamling og hvad samme kan bestemme. 

Kontakte Rigspolitiet lyder også ganske voldsomt, men Lejerorganisationer og Boligorganisationer er måske lunkne over ændringer.   Når jeg hele tiden skriver om lovligheden er det med tanke på mulighed for pakkeløsninger, hvis denne ikke er der, så er anlæget ulovligt og man kan faktisk få det lukket. Hvilket bringer mig et helt andet sted hen. Noget med at hvis Jeres anlæg ikke er ændret har i så noget Digitalt?         Og hvis I har hvor bringer det mig lige hen.

Konkluderende vil jeg altid mene at 400 kr. pr mnd ikke er en bagatel,  hvorimod man hos os vil stige fra næste år, kr. 50 til 62,5 fordi TV2 skal have lidt i godte popsen, de som er utilfredse kommer nok til acceptere denne stigning.

 

Et spørgsmål sådan ud i luften, første gang man herhjemme kunne vælge en pakke 1, for at spare på noget, hvad var da prisen på samme pakke? Sat op i forhold til Fuldpakken!