Hjem Fora Parabol-TV Tv3+ og Zulu i samme pakke??? Re:Tv3+ og Zulu i samme pakke???

#65007

Martin_DK
Participant

Studsk sagde
Jeg har nu undersøgt sagen, og det viser sig, at man med Boxer ikke kan modtage en masse kanaler (bl.a. Tv3+) medmindre man har et specielt nyt fjernsyn. Jeg er derfor på bar bund igen :-)

Ja, du skal have et fjernsyn med DVB-T2-tuner for at kunne modtage Boxers HD-kanaler (og nabolandskanaler). Så skal du købe en boks med DVB-T2-tuner. Som parabolkunde slipper du dog heller ikke for en boks. Canal Digital har dog muligheden for kort og CA-modul til fjernsyn der har DVB-S2-tuner. Det er dog de færreste fjernsyn der har det. Det kan du se mere om her:
https://www.canaldigital.dk/kundeservice/udstyr/Godkendte-tv/

 

Se om du kan få YouSee. Hos dem kan du (ret mig, hvis jeg tager fejl) tilkøbe de to kanaler du vil have til grundpakken. Grundpakken koster ca. 219 kr. pr. md. og Zulu koster vist nok 40 kr. og TV3+ HD 50 kr.

Meeeeeen…. Da for nogle år siden flyttede og skulle have YouSee, ville jeg gerne nøjes med grundpakken og TV 2’s kanaler. Det var billigere at vælge mellempakken, og så slap jeg også for at købe kort og CA-modul oveni. Så hvis du kan få YouSee, så kan det nok godt svare sig med mellempakken.

Tryk på en af de grønne Vælg-knapper. Så kan du indtaste din adresse til venstre i boksen der dukker op, og se om du kan få YouSee.

http://yousee.dk/Tv/Tv_med_Bland_Selv.aspx?icid=tvsplitside_1knap-tv-med-bstv_bstv_10_2014