Hjem Fora TV-kanaler og programmer TV2 Zulu sendes i HD fra nytår Re:TV2 Zulu sendes i HD fra nytår

#64249

mich
Participant

reslfj sagde

Kristian sagde
Den kommer, pt mangle de plads i mellem pakken, så derfor mangle den pt.. Den er snart på vej samme med flere andre kanaler, så ro på.

youSee har pt. kun 2 muxer (youSee slang QAM’er) i mellempakken, hvor både Zulu, Charlie og TV2News ligger.  Der skal findes mere digital kapacitet i middelpakken for at ændre mere en  én af kanalerne til HD.

youSee kunne måske slukke en af de analoge kanaler i mellempakken ? Eller flytte en af de analoge kanaler til fuldpakken, medens alle kanalerne digitalt kunne forblive i mellempakken.   Det var måske tiden til at slukke alle de analoge kanaler i mellempakken, så selv selv tungt opfattende seere kan forstå det?

Det er jo snart 6 år siden at youSee frigav Samsung boxen og fortalte at alle fremtidige kanaler ville blive digitale HD kanaler. Man kan jo godt sige, af seerne selv har et vist ansvar for at  høre efter, hvad der bliver sagt.

Lars    smile

http://www.dkscan.dk/TV/yousee_hovedstaden.htm

 

De har jo lige lagt 3 kanaler fra fuldpakken over i mellempakken og de har lige fjernet 4 analoge (de 3 i 2014 (men ligger midlertidigt der endnu)

Hvorfor de så ikke varslede med endnu flere nedlæggelser af analoge kanaler samtidig, det ved jeg ikke. Charlie og News, som ligger i mellempakken er jo også på vej i HD. Og TV3Puls også.