Hjem Fora IPTV-TV bredbånd / fiber TV2 player baudrate Re:TV2 player baudrate

#66547

evilguy
Participant

Preben Pedersen sagde
Ah vil nok give sparrow2 ret, sky-Line var også ejet af et energi-selskab, så hvis gælden bliver for stor og ingen kunder, så kan det nok også ske igen

Forskellen var, at Skywire var ledet af en inkompetent ledelse. Skywire benyttede en stendød trådløs teknologi (Wi-Max), ledelsen indgik en fuldstændig vanvittig aftale omkring selve netværksudstyret, Skywires ledelse insisterede på at have deres eget dyre fiberbackbone netværk i hele landet (og dele af Sverige) og Skywires opsætte over 600 mobilmaster fordel på hele landet. Det kan man så krydre med en urealistisk lav pris (ned til 109 kr. per måned) på ubegrænset forbrug og dyre TV reklamer samt dyre sponsorater.

Blot til sammenligning: Net-1 har cirka 40 mobilmaster, der dækker hele landet. Net-1 benytter LTE (450), som er den standard alle teleselskaber i hele verden skifter til i disse år, og prisen på CPE enhederne (routeren) er nærmest i frit fald.

Forskellen er, at Net-1 tjener penge med under 10.000 kunder, hvor et selskab som Skywire først ville nå breakeven med >3-400.000 betalende kunder – et tal de aldrig var i nærheden af.

Men den historie skal altså ikke være en undskyldning for ikke at afprøve Net-1. Måske virker det, måske virker det ikke – under alle omstændigheder tilbyder Net-1 ubegrænset bredbånd modsat Telia, TDC m.fl. At udelukke dem, er direkte dumt – specielt hvis man ikke har afprøvet dem.

(Der var også engang Samsung var noget værre “kina lort”, og LG var kendt som Lucky Goldstar)