Hjem Fora DAB radio Sverige stopper DAB+ udbygningen, FM fortsætter efter 2024. Re:Sverige stopper DAB+ udbygningen, FM fortsætter efter 2024.

#66218

Preben Pedersen
Participant

kram5610 sagde

Preben Pedersen sagde 
Nu behøver man hellere ikke nået simkort i sin bil, da de fleste har enten et AUX eller Bluetooth – så man kan tilsluttet sin egen mobiltelefon og der findes allerede roaming like home abonnementer, så den lille smule bredbånd det kræves til Radio stream ikke koster ekstra – så kan man allerede benytte sig af sine indkøbte musik tjenester mv…

Det lyder da som noget makværk…. Jeg gider da ikke tilslutte min mobil via AUX til mit bilanlæg for at kunne høre P1. Så skal man bøvle med kabler og jeg ved ikke hvad – og mobilen er så tør for strøm når man kommer frem efter en 2 timers køretur. 

Ja home lige roaming abonnementer findes – men ikke alle har dem – alle har heller ikke meget data – så alt andet lige betyder det ekstra omkostninger for en del mennesker. Dertil kommer at de fleste netradioer i dag stadig er ustabile og udsendes i en lav kvalitet!

Hilsen

Morten Hesseldahl

Og jeg gider ikke betale ekstra registrerings afgift – så kan nemt klare mig med allerede indkøbt udstyr og medbragt Bluetooth højtaler, så kan nøjes med et usb stik , så strømen kan tilsluttes udstyret.

Det bliver vel nok også muligt i fremtiden, at det der kun er højtaler tilslutning via Bluetooth, der er standard i bilerne – alt det andet er vel ved, at være forældet teknologi.