Re:Sony DVD med tuner MPEG2 – Neotion Cam modul MPEG 4

#58448
Benny From
Deltager

jetdirect sagde:

Benny From sagde:

Berndt sagde:

Det hele er ret uoverskueligt. Hvorfor kører Danmark hele tiden sit eget løb? Jeg synes, det hele er noget rod og et resourcespild, når så meget isenkram skal kasseres, fordi man ikke kan snakke sammen om de tekniske løsninger.

Jeg har en 6 år gammel Panasonic fladskærm uden digital-modtager og modtager derfor signalerne gennem en Strong DVB-T MPEG 2 modtager.

Desuden har jeg en Sony DVD-optager med tuner, MPEG2, således at jeg kan optage på denne samtidig med at jeg ser DR1 – DR2 og TV2 på Strong digitalboksen. (Jeg er ikke interesseret i de andre kanaler).

Men i 2012 skal vores Strong jo desværre skrottes/udskiftes, og tuneren i Sony dur så heller ikke mere Frown

Jeg har kigget i vejledningen, hvor der står noget om isætning af CA-modul. “CA-modul-åbningen accepterer kun type I og type II PC-kort”. – Jeg havde troet, at Neotion var kommet med et MPEG4-modul NP 4 HD med lydformat HE-AAC som så kunne stikkes i CA-modulåbningen, så man i det mindste kunne køre videre med Sony tuneren i DVD’en – også efter 2012. Ellers kan Sony-DVD’en i det mindste bruges til satellitmodtagelse.

Jeg er faldet af i svinget, og kan heller ikke finde ud af, hvordan man skal forholde sig med hensyn til DVB-T2. Det er som dansker svært at være på forkant med udviklingen. Sony kundeservice og diverse TV-forretninger har ikke været til megen gavn, må jeg tilstå. De vil bare have solgt nogle apparater.

Er der nogen der kan forklare mig, hvilke muligheder jeg har. Jeg vil gerne kunne modtage de 3 danske hovedkanaler via 2 tunere også efter 2012.                              

Via satellit ser jeg til gengæld en masse tyske, engelske, franske og andre kanaler (FTA), men det er jo en anden sag Laugh

M.v.h. – Berndt


 
Hvorfor køber ikke en DVB-T boks, som fås til billige penge –  de kan også fås med DVR så kan du i pricippet skrotte din videooptager, det eneste problem der er, at du ikke kan gemme dine optagelser på en dvd skive til senere brug, optagelserne skal blive på harddisken.
 
Der findes forskellige mærker som eksempelvis:

 http://www.elgiganten.dk/product/tv-radio/digital-tv/digital-modtager-receiver/THD409VA/triax-tv-modtagerboks?SelectedSubscriptionUUID=&Selected=Specifications#tProductTabcontent

 

http://www.harald-nyborg.dk/merinfo.asp?varenr=4129&n=30100

 

De 2 jeg linker til har begge dobbelt tunere, således, at du se 1 program og optage et andet, samtidig

 

  


 
er du sikker på de er med dobbel tuner ,tvivler på en tuner til 300 kr er med 2 tunere


 

NEJ, det tvivler jeg egentlig også på, desværre

Back to top button