Hjem Fora Parabol-TV Slut med modtagelsesrapporter på engelsk tv på 28 grader Ø? Re:Slut med modtagelsesrapporter på engelsk tv på 28 grader Ø?

#65265

svbg1979
Participant

kram5610 sagde

svbg1979 sagde

jetdirect sagde
nu skal man jo også nok lige vurdere værdien i kanalerne mod at man skal op og betale store summer i en stor parabol 

Ja, det har du nemlig ret i.

Jeg vil også mene, at en god løsning simpelthen kunne være at streame kanalerne.

Selv har jeg valgt en løsning med Raspberry Pi og XBMC installeret, hvor jeg benytter et plug-in med FilmOn. Det virker faktisk godt.

Den løsning vil jeg mene kunne være brugbart for de fleste. Man får selvfølgelig ikke kanalerne i HD, men hvis man virkelig vil se disse kanaler er streaming altså bare løsningen.

Det er ikke en løsning for mig – har prøvet Zattoo (med schweizisk IP), FilmOn usw – jeg får ikke brugt det. Jeg ønsker at have de engelske kanaler på sat. 

 

Hilsen

Morten Hesseldahl

Jeg kan godt følge dig i, at du gerne vil modtage de britiske kanaler via satellit. Det er jo dét, at hvis man har været vant til én ting, kan det være svært at omstille sig.

Men nu er det så desværre bare sådan, at det er blevet meget vanskeligt, at modtage de britiske kanaler via satellit mange steder. Og de steder hvor det er blevet vanskeligt, må man bare konstatere, at hvis man stadig vil se kanalerne kommer man ikke udenom internetstreaming af kanalerne.

Men hvis du køber den parabol på 190 cm bliver det spændende at hører om det lykkes for dig.