Hjem Fora Kabel-TV Panasonic tx-48AS640E mangler finder ikke DR1&DR2? Re:Panasonic tx-48AS640E mangler finder ikke DR1&DR2?

#66676

Preben Pedersen
Participant

Linda sagde
Hejsa 

vi har et problem med vores Panasonic tv. Den finder ikke DR1 pg DR2 – muligvis også andre kanaler, men umiddelbart de to den er gal med. Vi troede der var kablerne i væggen den var gal med , men de er nu skiftet til dem yousee anbefaler. Og problemet er der stadig, men når vi sætter et lidt ældre Panasonic ca 6-7 år gammelt så finder den fint alle kanaler ved selvsamme antennestik. 

Har lige bestilt en triax if288 antenneforstærker, men tvivler lidt på det er der fejlen ligger. 

Nu har vi lige taget kontakt til servicebroker.dk som henter tv’et mandag, men er der ting der bør tjekkes inden da vi står med regningen hvis tv’et viser dig at være fejlfrit ? 

Har prøvet at søge alle kanaler fra ny og at søge manuelt efter DR1 osv men er lidt i tvivl om hvilken frekvens den skal stå på – ved symbolrate skal være 6875 – dette ændrer sig dog automatisk til 6870 når man går ned i næste kolonne og ID 100 på tv’et forlanger den dig at der er fem tal udfor service ID og der står den automatisk på 10000 og det gør den ved alle kanaler. 

Håber lidt nogen kan hjælpe så vi ikke behøver sende tv’et ind 🙂

 

pft 

Hej

Når der skal indtastes Net ID / Service ID – så tryk 00100 og dermed burde det være korrekte værdi, der søges på.