Hjem Fora Parabol-TV ny sat boks Re:ny sat boks

#65457

Per M
Participant

Palleba2000 sagde

Jens-Aage Pedersen sagde
Ny sat-receiver. Hjælp!

Jeg har i årevis været kunde hos Canal Digital, der løbende omlægger deres kanaler fra SD til HD. Det kan min gamle, hæderkronede Force-box ikke klare. Jeg har forsøgt at finde vej gennem junglen for at finde en HD-box med tilsvarende redigeringsmuligheder:

1: Man skal kunne spærre for søgning på de enkelte transpondere på de enkelte satellitter, så man undgår alt det slam, som flyder rundt i æteren.

Hej!

Til punkt 2, 3 & 4 og den sidste bemærkning: Dette kan Dreamboks, Vu+ og lignende bokse uden problemer.

Til punkt 1: Dette er jeg usikker på, men hvis man undlader at lægge frekvenserne ind i frekvensoversigten bliver de måske ignoreret. Man kan vælge at søge på “kun gratis kanaler” på f.eks. Astra 1 og Hot Bird, så bliver de kodede kanaler ignoreret, men disse dumme xxx reklame-kanaler bliver ikke ignoreret. Men du laver jo kanal-lister selv, så…

MVH
Palleba

Men der er lige punktet Canal Digital der kræver et CI+ modul, det kan Dreambox, Vu+ osv, der er Linux bokse som kun er udstyret med alm CI ikke klare. Her skal man prøve sig af med alternative programmerbare CAM moduler, om det over hovedet virker.

Jeg ved ikke om det pågældende CAM modul virker til Canal Digital, men jeg ved at Tyskerne er vilde med Maxcam modulerne til HD+ og Sky kanalerne på 19.2Ø. Det skal der til siges, at de CAM moduler ikke er billige. Et Maxcam modul med påkrævet Unicam Programmer koster 90-95 Euro når man køber det over nettet fra Tyskland.