Hjem Fora Parabol-TV ny sat boks Re:ny sat boks

#65466

Palleba2000
Participant

ynord sagde

Per M sagde

Men der er lige punktet Canal Digital der kræver et CI+ modul, det kan Dreambox, Vu+ osv, der er Linux bokse som kun er udstyret med alm CI ikke klare. Her skal man prøve sig af med alternative programmerbare CAM moduler, om det over hovedet virker.

Jeg ved ikke om det pågældende CAM modul virker til Canal Digital, men jeg ved at Tyskerne er vilde med Maxcam modulerne til HD+ og Sky kanalerne på 19.2Ø. Det skal der til siges, at de CAM moduler ikke er billige. Et Maxcam modul med påkrævet Unicam Programmer koster 90-95 Euro når man køber det over nettet fra Tyskland.

Hej.

Liige en kommentar herfra. Jeg kan bekræfte, at VU+ boksene (har selv en ultimo) ingen problemer har med Canal Digital kort; man behøver ingen Cam modul, man downloader blot f.eks. cccam-“appen”, så fungerer CD-kortet perfekt i den indbyggede kortlæser. (Det gør et Viasat kort iøvrigt også – ved dog ikke, om det gælder HD-kanalerne herfra også).    

 Med hensyn til søgning efter bestemte transpondere, så kan man redigere i satellite.xml mappen, så man kan søge på de frekvenser, man selv ønsker (lidt arbejde) –  eller man kan søge manuelt efter en enkelt transponder (eller satellit).                     

Canal Digital kræver IKKE CI+ modul, et almindeligt Conax CI modul virker lige så godt på ALLE kanalerne, også HD-kanalerne. Og ja, de virker også direkte i boksen med SoftCam’s som CCcam og OScam.

Viasat SD virker fint, men HD kanalerne kræver original boks, eller at man trækker HW-nøglerne ud…

Og til “Ynord”: Det er ikke problemet at søge efter enkelte transpondere, men det var spørgsmålet om man kan blokkere eller ignorere enkelte “SPAM” transpondere…

På min DM8000, og de andre modeller jeg har, kommer nye kanaler ind af sig selv, selv om jeg ikke søger efter dem…

MVH
Palleba