Hjem Fora TV-kanaler og programmer Ny Public Service aftale TV2 regioner i HD Re:Ny Public Service aftale TV2 regioner i HD

#59766

kram5610
Participant

reslfj sagde

Men det er ikke målet at ramme mange en bestem dag – som fx idag eller som du skriver 'på nuværende tidspunkt.'

Hvis man skal skifte – og netop  med DVB-T2  er ingen anden vej for det bliver simpelthen standarden i alle apparater om 12 eller senest om 24 mdr. og Danmark kan aldrig stå alene  – så er spørgsmålet, hvordan man mest lempeligt laver skiftet. 

Det er ringe betydning om man har brug for ekstra kapacitet eller alternativt kan slukke for hver 3die mux.  

 


DVB-T2 vil sikkert blive standard i de fleste nye fladskærme inden for kort tid – og derfor vil fladskærme solgt i Danmark vel også indeholde DVB-T2 modtagere. 

Udover England spiller DVB-T2 ingen rolle nogen steder. Tyskland skifter ikke format foreløbigt. Frankrig har visioner – men intet er besluttet. Så udsagnet om, at Danmark ikke kan stå alene holder ikke!

 

Husk nu igen på, at mange af dem som ser via antenne slet ikke efterspørger en masse kanaler. 

Personligt er jeg efterhånden fuldstændig ligeglad med dansk TV – ser det aldrig… men for mig handler det om princippet i, at man ønsker at indføre en ny teknik for teknikkens skyld. Her i Tyskland udføres der forsøg med DVB-T2 – fordi man ikke anser teknikken for 100% gennemtestet…