Re:Kan ikke se DR1 og DR2 på König KN-DVBT-IN61 digital stueantenne

#66180
reslfj
Deltager

shielddk sagde
Okay det prøver jeg i morgen. 🙂

Ved du noget om hvorfor Sorø by er HELT død? I følge DR´s egen oversigtskort over dækning, siger at der slet ikke ER noget signal i byen? (Min gamle mor flytter derned, og Stofa, som sidder (sjovt nok) 100% på kabel tv markedet i byen, tager 189 kr/mdr for en basispakke!!!), så det er derfor jeg tester denne antenne her i byen. 🙂

Sorø er ikke helt død, der er bare en dårlig indendørs dækning.  Det er mere København, hvor man har de to ekstra master, jeg skrev om ovenfor.  Den ene fik øget sendestyrken 4 gange sidste forår og Borups Allé begyndte først at sende sidste år.  Boxer ønskede på trods af de højere udgifter  af give bedre indendørsdækning i det indre København, for at kunne sælge Boxertv pakker  til lejligheder inde i byen i konkurrence med især youSee.

I Sorø skal du nok have en udendørs antenne – sådan en alm UHF antenne med mange pinde – placeret over hustaget eller evt. på en gavl med frit udsyn i nordlig retning – til lidt øst for Jyderup, hvor tv-masten står. Der er kun 27-30 km derop, men Sorø er jo omgivet af bakker og skove.  

Alternativet er masten ved Vordingborg, men den er ca 20 km længere væk, og der er vist flere skove sydøst for Sorø.

Lars  smile

Back to top button