Hjem Fora Kabel-TV Hvilken DVB-C boks? Re:Hvilken DVB-C boks?

#66592

Jim
Participant

miri sagde
Mit råd vil afhænge af, hvor meget du vil “nørde”. Hvis du helst vil undgå, at bruge tid – så vælg Yousees box eller Samsung/LG/Panasonic med de begrænsninger det giver…. Miraclebox kræver lidt mere tid, men kan det meste. Ultimativt er nok Enigma boksene, men de kræver en del tid for at få de rette plugins til at spille. Når jeg sikre “nok”, så er det fordi jeg ikke har fået prøvet Topfields kabelbox CRP2401. Jeg fik en hjem fra Tyskland til 2.500 inkl 1 TB HDD, men den kunne ikke starte op, så den røg retur, og jeg turde/orkede ikke få en ny hjem. Den har ellers alt jeg ønsker ( % UHD/ H265)!

Hvis du fortsat overvejer Miraclebox 9, så burde du måske i stedet kigge på søstermodellen fra Octagon 1028P. Den kan det samme som Miracleboxen, og så opdateres den fortsat. Miracleboxen har faktisk serieoptagelse i FW, dvs at den kan anvende de koder, der sendes ud via EPG, til at optage de afsnit af serier – uanset dag og sendetidspunkt – det fungerer bare ikke perfekt på Miracleboxen….

En Yousee boks ville nok være Best når det gælder serieoptagelse, ønsker bare ikke at betale 30-40kr pr mdr for arkiv m.m , tror nu jeg alligevel vælger en Miraclebox, måske de for løst problemet med epg koderne…