Hjem Fora TV, DVD, Blu-ray mm. Hjælp søges omkring nyindkøb af harddiskoptager… Re:Hjælp søges omkring nyindkøb af harddiskoptager…

#65862

mich
Participant

Kirsten S. sagde
Mich, jeg har kun denne ene digitale harddiskoptager, så jeg ved ikke, om det ville være det samme, hvis jeg satte den til et af de to andre fjernsyn (det ene er MPEG2), så det tæller ikke som repræsentativt.

Jeg har ingen YouSee-boks, og jeg har ikke forstand på, om mine to andre TV er med indbygget tuner, men de er begge MPEG4 (Philips 2011 og Samsung 2013), så de er forholdsvis nye.

Jeg har samlet mine antennestik på loftet, hvor de går ned i tre forskellige rum, og jeg har godkendte YouSee-kabler på alle tre fjernsyn til harddiskoptagere, og det er en YouSee-mand, der har lavet det på loftet, så mon ikke det er lavet efter de rigtige direktiver?

Jetdirect, jeg ved ikke, om noget af ovenstående er svar nok på dine anvisninger, for jeg forstår ikke alt, hvad du skriver, men tak for jeres forklaringer…

Antenne signalet går først til en digital HDD og fra den derefter til TV´et.

Men for at se, om det er et problem med din installation, så er du nød til at afprøve, om du har alle TV kanaler på HDD´en ved første stikdåse i huset, efter en ny kanalsøgning. Har du det, så vil Yousee sige, det er husets installation, der er noget galt med.