Hjem Fora Parabol-TV HD kanaler på Dreambox 800 HD. Re:HD kanaler på Dreambox 800 HD.

#63320

Steen Svendsen
Participant

Hej igen.

 

Jeg har nu prøvet alle de muligheder som i og andre her foreslået, og intet hjælper.

Jeg har lagt den originale firmware på fra linket fra Per M. uden ændring, stadig ingen HD. kanaler – så jeg har derfor lagt  på Newnigma 2 – v. 3.3.4 også uden held.

jeg kan oplyse at jeg nu har 2 boxe (1 til låns), de trækker signaler fra de samme LNb’er og den ene box vil godt tune ind på HD kanalerne, mens den anden ikke vil, mystisk ikk? for der ligger det samme image på begge boxe.

Desuden har jeg haft begge boxene med i sommehuset og der virker de ligesom hjemme, den ene fejle på HD. kanalerne, og den anden gør ikke, så det kan vel udelukkes at det er LNB’erne eller signalet der skaber problemet, det ville være underligt hvis alle mine LNB’er skulle være futtet af, eller blevet svage på samme tid ……
Udover det, har jeg en ven som også har Dreambox, med samme image på og hans er også begyndt at fejle på HD. kanalerne……

Skal vi ud i at købe et nye tuner monduler, eller kan det mon løses med software/firmware alene? For jeg er blevet overbevist om at det er en Newnigma 2 version, der har tilført boxen problemerne, hvad siger i? 

Kloge løsninger modtages :-)

 

Steen