Hjem Fora Kabel-TV Har 32lg3000 PCMCIA card slot DVB-C tuner? Re:Har 32lg3000 PCMCIA card slot DVB-C tuner?

#64769

Preben Pedersen
Participant

collector sagde
Nu er

32LG3000

 

En skærm som kom på markedet i 2008/2009, og DVBT2 var slet ikke var introduceret før april 2012 og DVBC egentlig kun først var begyndt at blive populært et par år før som en del af tv tuneren og der var MPEG2 signaler fra DR som denne skærm kunne modtage.  Så man kan vel ikke forvente at beslutningstagere ser 3 år frem i tiden, så ville den site f.eks skulle være mere ops på sine reklame indtægter , forhøjede udgifter på anmeldelser og nsa logging af data som de medvirker til. Det er 3 år frem i tiden som siten her heller ikke kan. Så man skal nok ikke forvente at en tv skærm fra 2008/2009 kan leve op til ønsker i 2014?

Krav kan stilles fremadrettet, det giver ingen mening at stille krav bagud eller forvente noget gammelt skal leve op til de krav.
Så specs på den skærm er helt korrekt hvis man kender vilkår i 2009 :)

LG skærme med DVBC tuner, har en menu funktion som viser billed af kabel til væg, eller kabel til luftantenne når man indstiller kanaler og denne skærm har ingen DVBC, så ingen yousee digital tv understøttelse, den er desværre gammel nok til at være uden.

Sidst, så var LG vistnok 1 år bagud med MPEG4 understøttelse ift. samsung fra samme år, det var ikke særligt smart.

Eller måske en skjult indstilling, som der er på LG 26LH2000 – hvor man skal vælge Land = Finland eller Sverige (helst Sverige pga. Tiden mv.), så kan der lige pludselig søges på både antenne eller Kabel (Husk sæt menu, underteksterne, lydspor til Dansk), hvorfor man fra producenten side har fjernet denne mulighed, når land er sat til Danmark, er  der vist ingen god begrundelse for.

 

dog står det i manualen til denne model fra LG, men det er ikke alle der kan læse, sådan en lidt teknisk detajlespørgsmål og forstå sammenhænget, at det giver mulighed for DVB-C kanalsøgning.