Re:Brugervenlig boks til gratiskanaler

#59678
Preben Pedersen
Deltager

MF-DK sagde

Hej alle på digitalt.tv

Jeg er ny her i forummet og så dog ikke helt. Jeg er faktisk et tilbagevende medlem fra dengang vi havde det gamle forum.
Må da så lige oplyse at siden her har da fået en ordentlig ansigtsløftning siden sidst! Det er blevet rigtig godt! icon smile wink Forum
Nu til min sag:

Jeg kigger efter en boks til mine forældre eller nu familien. De er ikke hvad man kalder ret tekniske, så de går sådan lidt let i panik, hvis tingene bliver for kompliceret. Idet har brugervenligheden og driftsikkerhed førsteprioritet. Her menes mest ved grundlæggende brug, når der ses tv kanaler og så fjernbetjeningen.

De ser primært kun gratis kanaler fra 19.2 Ø, så kravene er ikke så høje. Alligevel kan jeg godt nævne et par krav for boksen.

  • Må godt være en lille diskret boks.
  • HDMI udgang.
  • Diseqc styring. (ved aldrig om de vil se noget andet)
  • Prisniveau under 1000 kr.

Er foreløbig faldet over Faval Mercury HS 100 testen herinde. Ser meget ud af det jeg leder efter, men spørgsmålet er så om der findes noget bedre egnet i den prisklasse?


Overvej om det ikke er bedre, at bruge 1000,- kr. mere på indkøbe /faval-combo-st-2200-cx-ci-t2 , som jo også indeholder en DVB-T2/Mpeg tuner. Og der kan indsættes dekoder kort til både Boxer / satelite.

Back to top button