Re:boxer tv udfald 2-3 gange om ugen

#57355
Preben Pedersen
Deltager

per drage sagde:

bentnet sagde:

det er et 3år gammel anlæg alt var nyt der er opsat af en prof. antennemontør jeg forventer at det er der ok signal fra senderantenne sydfyn Tved der er fuldt udslag på tvet Sony kdl-46w4220.

 kh.Bent Sørensen


at anlægget er 3 år gammel er ingen garanti for at det virker idag efter omlægningen til dvb-t,men du kunne jo prøve at montere en løs dvb-t modtager til antennen og hvis udfaldene fortsætter er dit   antenne anlæg sikkert iorden

Mvh Per

http://www.antenne.dk


Nu er det jo ikke sikkert, at antenneanlægget ikke stadigvæk skulle være iorden, da det højst sandsynlig ligger i de tv-signaler, som Boxer sender, indeholder jo nogle parameter, som ikke alt modtager udstyr håndterer korrekt og da Boxer jo sender kodet tv-signaler og det ikke nødvendigt er alle tv-kanaler, som der bliver købt, så kan det skabe nogle problemmer, hvis modtager udstyret ikke håndterer alle parameter korrekt.

Der nævnes jo ikke hvorledes de 2 frie public-service mux´er håndteres, fejler de også ?

Det er ikke blevet nemmere efter overgangen til digitale tv-signaler, nu skal man også huske, at undersøge om der findes firmware opdatering til sit modtager udstyr, som evt. retter nogle fejl i modtagelsen.

DK

Back to top button