Re:Bitraten på TV 2 Zulu HD og TV 2 Film HD

#64908
mich
Deltager

Per M sagde
En test på Yousee, vil afsløre at HD kanalerne aldrig kommer over 8.8Mbit, så om der er tale om 720p eller 1080i, hvilket jeg mener er skørt, for bitraten burde sættes højere på 1080i kanalerne for at kompensere for det større antal pixels.

Hvad den pillen med bitraten kan jeg heller ikke se hvad skal gøre godt for. Jeg kan også se at de piller ved eks. ARD, ZDF og NDR når jeg sammenligner kanalerne mellem Yousee og min parabol. Film f.eks ligger for det meste på mellem 13Mbit og 14Mbit, imens at de tøffer af sted med de standard ca. 8.8Mbit hos Yousee.

Det er som at pille ved motoren på en sportsvogn efter man har købt den, ved at montere en fartspærre, fordi man er bange for at den kan køre så stærkt som den nu engang er bygget til at gøre.

Yousee sender sender altid alle HD kanaler i CBR – fast bitrate – ca 9 Mbit/s, således at der kan overføres 4 HD kanaler i en ca 38 Mbit/s  mux / QAM.

 

Men de påstår, at billede på deres nyere  encodere (4. generation) står bedre end højere bitrate på tidligere platforme, hvilket udvalgte inviterede fra Flatpanels / recordere kunne bekræfte

 

Derfor vil vi ikke se højere bitrate på Yousee, idet dette ville betyde færre TV kanaler

Back to top button