Re:Antenne-TV i 2012 – Hvad sker der?

#60985
reslfj
Deltager

kram5610 sagde

Der skal investeres i nyt senderudstyr, nye bokse etc. Dette vil uden tvivl belaste den danke betalingsbalance. Endvidere vil det generere en masse affald. Er det rimeligt, at en lille gruppe teknik freaks tvinger en masse mennesker til at skulle skifte udstyr? Næppe

Mvh.

Morten Hesseldahl

 

Det er netop  samfundsøkonomien, der afgørende er bedre med den nye og mere effektive teknologi.   Du fokusere på den private anskaffelse af udstyr, men den samlede økonomi fra tv-stationen til seerens skærm(e) er det afgørende. 

Her er de løbende omkostninger  ofte ganske afgørende.  Det er  mindre strømforbrug  ved senderne, det er bedre dækning, det er mindre sender elektronik, der skal købes og især vedligeholdes, det er ikke mindst gammelt DVB-T/MPEG-2 udstyr, der alligevel bør udskiftes for at opfylde krav til strømforbrug i stand-by mode, det er ….

At man ikke har  forlangt  DVB-T2 enheder, når nu MPEG-2 boksene alligevel skal skiftes her til jul – er netop et eksempel på  at den manglende ‘tagen stilling’  får mange til at købe bokse/nye IDTV med DVB- , som får en kort levetid – og det koster unødigt for den enkelte.

Morten, du taler som en Trabant-ejer, der ikke kan forstå, at blå to-taktsrøg  skal afskaffes hellere før end siden.  Det drejer sig slet ikke om at redde din ‘trabant’ (DVB-T), men at undgå at nye kunder også køber tåbeligt forkert.

 

Lars   smile

Back to top button