Hjem Fora Antenne-TV Antenne-TV i 2012 – Hvad sker der? Re:Antenne-TV i 2012 – Hvad sker der?

#60119

reslfj
Participant

kram5610 sagde

reslfj sagde

HE-AAC lyd består jo af  AAC lyd til og med den næstøverst oktav  og et 'HE'  parametersignal, der angiver hvordan den øverste oktav skal beregnes  udfra AAC lyden – dvs den øverste oktav betragtes udelukkende som overtoner.  Husk de høje toner og overtoner er vigtige for et godt stereosignal (hvis du elllers kan høre så høje toner). 

Når ret gamle mennesker fx siger, de synes DAB er vellyd, så er det ofte som når farveblinde siger at din nye Loewe har et fint billede – det er bragesnak  (men i dit tilfælde er det nok rigtigt)

Man kan normalt godt modtage HE-AAC på en AAC modtager – men der ryger en oktav øverst oppe.   

okay så er jeg mere rolig – jeg synes jeg har en udmærket lyd samt et rigtigt godt billede… Jeg bruger boksen sammen med en Philips fladskærm i soveværelset (som ikke har MPEG 4). Jeg påtænker endvidere at anbefale boksen til andre – hvis lyden kører videre efter 1. januar 2012. 

 Mvh.

 Morten Hesseldahl

Det kan aldrig anbefales at købe nyt, der ikke 100% har garanti for at overholde alle relevante standarder.    Noget andet er at det naturligvis er rart fortsat at kunne bruge allerede anskaffet udstyr.

 

Lars 🙂