Svar til: RTL og andre tyske kanaler

#78504
Per M
Deltager

ok, fandt ud af at dreamboksen havde kun søgt ukodede kanaler ind, så de lå der da en ny søgning blev lavet. Vedr det med cam det skal patches, hd+ kortet sælges sammen med et cam modul så bør der vel ikke være problemer ?

Der kan godt være problemer, for det originale HD+ modul er CI+ og det har Dreambox’en ikke, de er kun garanteret til at understøtte alm. CI moduler.

Det er bla. også en af grundende at Tyskerne sværger til den lidt dyrere løsning med et CAM der kan flashes med en 3de parts software, for så får de understøttelse af både HD+, Sky og en lang række kabel-tv operatører på en hvilken som helst PVR boks der kun har CI understøttelse.

Men jeg kan da godt fortælle hvilke CAM’s det drejer sig om at de sværger til. Det er enten et AlphaCrypt Classic eller AlphaCrypt Light, hvor hardware versionen SKAL være R2.2, ellers virker det ikke siger de.

Den software de så flasher dem med hedder One4All 2.40, det er den seneste version af softwaren, hvor at bla. også card pairing til både HD+ og Sky er blevet opdateret.

Back to top button