Svar til: RTL og andre tyske kanaler

#78423
Per M
Deltager

Jeg ville gå efter en 80cm parabol, for så er der god signal reserve med den kraftige regn og det snevejr vi har det med at få her i landet, for en af de flad paraboler er ikke særligt gode med det ret lunefulde vejr vi har året rundt.

En Triax TD 78 ville eks. være et oplagt valg, det er en på 80cm:

http://www.parabolshoppen.dk/Paraboludstyr/Paraboler?product_id=755

Ang LNB, der er en Maximum XO-11 perfekt til 19.2Ø:

http://www.parabolshoppen.dk/Paraboludstyr/LNB-hoveder/Single-LNB/Maximum-XO-11-Single-LNB

Selv har jeg en på 85cm som jeg købte for omkring 4 år siden hos en shop der sidenhen er lukket, men de ekstra antal cm at lege med har gjort en meget stor forskel i forholdet til den Selfsat 30H jeg selv har haft. Med den røg signalet næsten konstant så snart der var kraftig regn eller sne, men med parabolen jeg har nu, der har jeg kun oplevet at signalet har røget ved direkte skybrud. Ved snevejr har signalet kun røget een gang og det var fordi at snevejret pakkede hele modtage fronten af parabolen ind i et tykt lag sne.

Ang. HD+, så har jeg prøvet at skrive til dem på Tysk og spurgt om deres 12 måneders pre-paid kort plus tilhørende CAM modul, fordi jeg har brugt mit eget Panasonic TV med SAT tuner som idé til modtagelsen og afkodningen af HD+ kanalerne. Så får man at se om det er mugligt for Danskere at tegne HD+ abonnementer.

Back to top button