VU PLUS Uno 4K

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #68417

  Så dette produkt.

  http://vuplus.com/sub/sub0115.php

  er der en der kan skære ud i pap hvilke lnb man skal have til denne, for at kunne udnytte dens potentiale.

  jeg læser i beskrivelsen:

  What is a DVB-S2 FBC Twin Tuner?
  A DVB-S2 FBC Twin Tuner has 8 demodulators.
  For two conventional (e.g., twin LNB) satellite feeds, the tuner is comparable to two conventional and 6 additional tuners operating in the loop mode. This allows you to view, stream, or record stations from 8 different transponders from two different satellites simultaneously.

  Så jeg forstår det sådan at man kan se op til 8 forskellige frekvenser på to forskellige satelliter på samme tid.

   

  pft.

  #68424

  2 x Unicable/SatCR LNB vil kunne levere flere signaler ind til de to tunere via 2 kabler. Se evt. det jeg har skrevet i anmeldelsen af Solo4K modellen https://digitalt.tv/vu-solo-4k-ultra-hd-tv-boks/ Afsnittet om FBC – Full Bandwith Capture

  #68425

  Yes, den har jeg læst, men som jeg ser det, så er der kun 1 FBC tuner og en alm tuner i Uno modellen, derfor er jeg lidt undren over hvad jeg skal bruge af LNB’er osv til 2 positioner.

  #68426

  Ja ok så vil man ikke kun modtage så mange på én gang fra begge positioner. Men tror der er DVB-S2 FBC twin tuner, altså to fysiske indgange på Uno 4K modellen med FBC på begge indgange.

  #68433

  Der er en LNB almindelig in og en FBC in, så for mig vil FBC jo kun kunne køre på en sat position, men i beskrivelsen skriver de jo netop at man kan på to, det er derfor jeg ikke kan få det til at hænge sammen hvordan det burde virke.

  #68434
  Anonym
  Inaktiv

  Iflg. hm-sat-shop.de, der tjener de FBC tunere til den spefikke boks kun et eneste formål:

  Lyn hurtig program skift.

  Du kan også købe boksen hos dem udstyret med DVB-C FBC tuner.

  I korte træk iflg. hm-sat.shop: Boksen kan gammeldags channel surfing, som man kender det fra de analoge TV dage uden sort skærm mellem hvert program skift.

  #68435

  Per m: jeg forstår det nu som om FBC tuneren virker som FBC tuner i den der allerede er anmeldt her på sitet, altså 8 samtidige stream osv i denne model jeg skriver om, det jeg ikek forstår er at de skriver man kan gøre det på to positioner på samme tid.

  #68436
  Anonym
  Inaktiv

  Forholdte mig bare til produkt beskrivelsen af boksen hvad det FBC medfører, grundet det også findes som DVB-C. Men det kan måske være at de skulle gå lidt mere i detaljer i produkt beskrivelsen, hvis den DVB-S2 tuner medfører udvidet modtagelses mugligheder, eks. i form at modtagelse fra 2 forskellige SAT positioner samtidig.

  For mig lød det bare som lynhurtig kanal skift, grundet det de skrev, men det gælder vel så kun ved DVB-C brug.

  #68437
  Palleba2000
  Deltager

  Til det sidste indlæg her, vil jeg lige sige at jeg har denne 4k Solo boks, ikke Uno, men min kan kun modtage fra én frekvens ad gangen på DVB-T2 tuneren. Så den understøtter i hvert fald ikke FBC på DVB-T/T2, og da det er samme tuner der bruges til DVB-C, så er der nok heller ikke FBC på DVB-C delen, desværre.

  Jeg har  endnu ikke prøvet boksen på parabolerne hos mig, har tre stk. 😛

  Og da Solo og Uno begge er 4k bokse, og er udkommet med mindre end et år mellemrum, tror jeg ikke der er de store forskelle på disse bokse.

  Og som jeg ser billedet så er det en løs tuner-modul der sidder i Uno boksen, og begge indgange understøtter FBC, da det er samme tunerblok der behandler begge indgangene.

  MVH
  Palleba

  #68438

  Jeg har også sakset teksten oppe i første indlæg fra hm sat, derfor denne tråd, men det er muligt jeg kigger mere på Solo4k modellen i stedet, da den har mulighed for HD.

  Jeg tænker at invistere i en selfsat DVB-S2 Unicable parabol, så mon ikke jeg vender tilbage med en status når disse er pakket op efetr at have ligget under juletræet 😀

  #68921

  den er nu modtaget og sat op, jeg har sat UNI-Cable op på 1west, da det er her jeg har kort til, og jeg kan sagtens se en 3-4 kanaler på samme tid (testet via stream) desuden har jeg en USALS på den ene tuner, har ikke testet den så meget endnu men lader til at virke fint.

  tuner a er med USALS resten er sat op til UNI-cable, om jeg har sat det korrekt op ved jeg ikke, for jeg kommer nok ikke til at teste mere end jeg har nu, men sådan som jeg lige ser min opsætning, så burde det være muligt at se kanaler fra 7 tunere på 1w på samme tid, med min opsætning.

  #68928
  Palleba2000
  Deltager

  Dejligt at du har fået boksen til at virke. 🙂

  MVH
  Pallleba

Login Registrer
Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button