Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Dette emne indeholder 4 svar, har 0 stemmer og blev senest opdateret af  langkawi 6 år, 5 måneder siden.

VIASAT

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #55877

  Anonym

  Hvad hulen har i gang i? Her gik jeg ellers og troede, at jeg fik CNBC påny? Men åbenbart ikke. Har lige kontaktet min udbyder: Danskbredband. Hvorpå, at jeg fik denne besked: Det hjælper ikke, at du bliver ved med at ringe til os. Du får ikke noget ud af det. Hvorfor vedlægger i så et CNBC billede på den store Danmarks pakke, når i ikke alligevel kan levere varen til kunderene, som betaler for: Stor Danmarks-Pakke?  I tog jo også r…. på jeres egen kunder. Angående dem/jeg, som var trofaste på: Zone Reality!

  #61232

  per drage
  Participant

  New England Patriots Fan sagde

  Hvad hulen har i gang i? Her gik jeg ellers og troede, at jeg fik CNBC påny? Men åbenbart ikke. Har lige kontaktet min udbyder: Danskbredband. Hvorpå, at jeg fik denne besked: Det hjælper ikke, at du bliver ved med at ringe til os. Du får ikke noget ud af det. Hvorfor vedlægger i så et CNBC billede på den store Danmarks pakke, når i ikke alligevel kan levere varen til kunderene, som betaler for: Stor Danmarks-Pakke?  I tog jo også RØVEN på: Jeres egen kunder. Angående dem/jeg, som var trofaste på: Zone Reality!

  Hej Jeg tænkte på om Du har mulighed for at sætte en parabol op CNBC er fta på 28,5 så det var da en mulighed

  Mvh Per

  http://www.antenne.dk

  #61233

  antenne.dk sagde

  New England Patriots Fan sagde

  Hvad hulen har i gang i? Her gik jeg ellers og troede, at jeg fik CNBC påny? Men åbenbart ikke. Har lige kontaktet min udbyder: Danskbredband. Hvorpå, at jeg fik denne besked: Det hjælper ikke, at du bliver ved med at ringe til os. Du får ikke noget ud af det. Hvorfor vedlægger i så et CNBC billede på den store Danmarks pakke, når i ikke alligevel kan levere varen til kunderene, som betaler for: Stor Danmarks-Pakke?  I tog jo også r…. på  jeres egen kunder. Angående dem/jeg, som var trofaste på: Zone Reality!

  Hej Jeg tænkte på om Du har mulighed for at sætte en parabol op CNBC er fta på 28,5 så det var da en mulighed

  Mvh Per

  http://www.antenne.dk

  Hej Per

  Dette kan desværre ikke lade sig gøre, da jeg bor til leje, så har boligselskabet/bestyrelsen åbenbart besluttet på et møde, at vi ikke må sætte en parabol op. Desværre thumbs-down. alle beboer fik denne besked på et bestyrelse møde, at hvis vi havde en parbol hængende, så skulle De pilles ned ): . Alligevel vil jeg godt benytte lejligheden til, at sige 1000 tak for din henvendelse respekt

  Mvh

  Henrik

  #61234

  player
  Participant

  Hvis nu et vindue vender imod 28 Øst, må Du så modtage igennem samme hvis Du åbner vinduet?  Nogle vil sige nej, men man betaler vel selv for varmen eller hvordan lige med dette!

  En tanke om noget så kompliceret som hvis noget kunne reflekteres fra en mur og modtages via ens parabol, men dette er unødig kompliceret.

  #61235

  langkawi
  Participant

  Mener faktisk der er faldet dom, og at man ikke kan forbyde folk at have en parabol!!

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.