Hjem Fora Parabol-TV SlimSat SA62 – Manglende kanaler

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Dette emne indeholder 4 svar, har 0 stemmer og blev senest opdateret af  martin 4 år, 3 måneder siden.

SlimSat SA62 – Manglende kanaler

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #56713

  martin
  Participant

  Håber i kan hjælpe her.

  Mine forældre har en SlimSat SA62, som de bruger til at modtage Canal Digital. En uge før stormen forsvandt nogle af kanalerne. Vi har siden da prøvet at indstille på parabolen, men vi kan ikke få de manglende kanaler tilbage. Vi har testet med to forskellige modtagere, blot for at være sikre på, at det ikke var den der drillede.

  Er der andre der har oplevet noget lignende?

  #64019

  Kan du nævne nogle af de kanaler der mangler? Så kan vi måske se et mønster, f.eks. om de alle sender horisontal eller vertikal polaritet.

  #64020

  big
  Participant

  – var der ikke noget med at der var en stribe der har skiftet frekvens ?

  #64021

  Jo Kanal 4, Kanal 5, 6?eren, 7?eren skiftede frekvens 1. oktober og ophørte på deres gamle frekvens 30/10, så hvis det er dem der mangler så er det nok årsagen.

  #64028

  martin
  Participant

  Jeg kan ikke lige huske alle de kanaler der mangler, men det er blandt andet TV3 og Eurosport, hvis jeg husker rigtigt. TV 2 HD går fint igennem, men TV 2 SD-kanalerne mangler. Der er kanaler fra både horisontale og vertikale frekvenser.

  Vi har søgt på ny og vi har også haft tilsluttet en USB DVB-S2 tuner og søgt kanaler på computeren og den finder de samme kanaler.

  Modtageren er en Maximum TS-4000 CX CI+ PVR, som har voldet nogle problemer (den fryser, dog ikke lige så ofte som i starten, da de næsten har fået det løst med firmwareopdateringer). Senest er den begyndt at smide indstillingerne, men heldigvis har jeg gemt en kanalliste, som min far kan indlæse når det sker. Men da kanalerne er de samme på USB-tuneren, tror jeg ikke at dette skyldes modtageren.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.