Hjem Fora Parabol-TV Signalstyrke

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Dette emne indeholder 4 svar, har 0 stemmer og blev senest opdateret af  Joergensr 4 år, 5 måneder siden.

Signalstyrke

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #56707

  Joergensr
  Participant

  Jeg har afprøvet en Maximum flat xo 22 parabol på Astra 19.2 og på min comag SL40HD modtager får jeg en signalstyrke på ca. 42. Det var flot klart vejr. Er det tilstrækkeligt til rimelig modtagelse af de tyske programmer? Jeg bor i hovedstadsområdet. Jeg er blevet anbefalet denne parabol, da den skulle kunne erstatte en 60 cm-parabol. Der er ingen træer eller andet, der skygger. Jeg bruger 7mm-kabel af god kvalitet. Det er 25 m langt. Det kan kortes ned til ca. 10 m.

  #63974

  Anonym

   

   Som det vil kunne ses når man ser på Satelittens Footprint, så er en 60 Cm den anbefalede størrelse for modtagelse i hele Europa. Nordskandinavien og Baltikum undtaget.

  #63975

  Joergensr
  Participant

  Maximumparabolen skulle have et gain på 34,8 dBi, og det skulle være omtrent det samme som en alm 60 cm-parabol, men dette kan jeg måske ikke regne med?

  #63984

  Anonym

   

   Der blev lavet en test her på forummet for en del år siden da de kom frem, og de svarer til en normal 60 Cm. De blev testet på 19,2 og 28,2E med gode resultater. Har selv en siddende, har været brugt i 4 år til SKY, nu bruges den til det Freesat der stadig kan modtages. 

  #64000

  Joergensr
  Participant

  Enden på det hele blev, at jeg returnerede  Maximum-parabolen, og har prøvet en Triax parabol TD 64 + en god NLB, og det gav omkring 20% mere signal, og jeg har nu signal nok. Måske har der været en fejl på den første parabol for dataene ellers synes at være gode nok. Tak for input her i konferencen.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.