Signalstyrke

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #56707
    Joergensr
    Deltager

    Jeg har afprøvet en Maximum flat xo 22 parabol på Astra 19.2 og på min comag SL40HD modtager får jeg en signalstyrke på ca. 42. Det var flot klart vejr. Er det tilstrækkeligt til rimelig modtagelse af de tyske programmer? Jeg bor i hovedstadsområdet. Jeg er blevet anbefalet denne parabol, da den skulle kunne erstatte en 60 cm-parabol. Der er ingen træer eller andet, der skygger. Jeg bruger 7mm-kabel af god kvalitet. Det er 25 m langt. Det kan kortes ned til ca. 10 m.

    #63974
    Anonym
    Gæst

     

     Som det vil kunne ses når man ser på Satelittens Footprint, så er en 60 Cm den anbefalede størrelse for modtagelse i hele Europa. Nordskandinavien og Baltikum undtaget.

    #63975
    Joergensr
    Deltager

    Maximumparabolen skulle have et gain på 34,8 dBi, og det skulle være omtrent det samme som en alm 60 cm-parabol, men dette kan jeg måske ikke regne med?

    #63984
    Anonym
    Gæst

     

     Der blev lavet en test her på forummet for en del år siden da de kom frem, og de svarer til en normal 60 Cm. De blev testet på 19,2 og 28,2E med gode resultater. Har selv en siddende, har været brugt i 4 år til SKY, nu bruges den til det Freesat der stadig kan modtages. 

    #64000
    Joergensr
    Deltager

    Enden på det hele blev, at jeg returnerede  Maximum-parabolen, og har prøvet en Triax parabol TD 64 + en god NLB, og det gav omkring 20% mere signal, og jeg har nu signal nok. Måske har der været en fejl på den første parabol for dataene ellers synes at være gode nok. Tak for input her i konferencen.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button