Rettighederne til de nye fodboldsæsoner

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #73598
  Anonym
  Inaktiv

  Hej alle,

   

  er ny her i forum og håber at i tager godt imod 😉

  Den nye fodboldsæson 2017/18 står foran døren og jeg kan ikke vente med at sidde foran min ny fladskærm og se kampene.

  Nogen der ved hvem der viser Bundesliga-kampene i denne sæson? Eurosport DK ejer ikke længere rettighederne, og før jeg abonner de forkerte kanaler, vil jeg vide hvem der viser kampene.

  Og hvad med engelske Premier League? Er det stadig TV3 Sport 1 & 2 samt 9’eren og 6’eren der deler rettighederne?

   

   

  Håber i kan hjælpe! 🙂

  #73600
  Anonym
  Inaktiv

  Måske kan du komme til at se Bundesliga kampene på ARD og ZDF, men det er ikke afgjort endnu. I hvert fald er der pt. stadig ingen andre der overhovedet er kommet i nærheden af de 70 Millioner Euro at ARD og ZDF er villige til at betale for rettighederne.

  Mit tip er at følge med i hvad der sker på http://www.digitalfernsehen.de/

  #74259
  HansPedersen
  Deltager

  Kan det virkelig passe at ingen danske kanaler har den tyske bundesliga med sæsonstart i morgen?

  Kunne det tænkes at TV2 Sport viser interesse? Tænker de har nogle finanser til rådighed efter misset OL  2018 og 2020… Og har de i øvrigt hollandsk fodbold her fra sæsonstart? Eller går de helt ud af fodbold…

  #74272

  Som det ser ud lige nu, så ser det ikke ud til at det kommer på danske tv-kanaler. Men man ved jo aldrig med sådanne forhandlinger, hvis der da er gang i dem endnu. Kan jo være prisen bliver billigere, når sæsonen først er i gang.

  Åbningskampen i morgen aften kan ses på tyske ZDF. Kan ikke se noget hollandsk fodbold programsat på TV 2 Sport

  #74273
  HansPedersen
  Deltager

  Hmm

  TV2 Sport 2 kunne de oprette og placere både tysk og hollandsk fodbold 😉 Så har de også samtidig en kanal mere tennis og andet overlapper osv. 🙂

  #74288
  Anonym
  Inaktiv

  Hmm TV2 Sport 2 kunne de oprette og placere både tysk og hollandsk fodbold ? Så har de også samtidig en kanal mere tennis og andet overlapper osv. ?

  Tror helt ærligt ikke at TV2 har finanserne til det, prøv at gange 70 millioner med 7,6 som er den gns. alm. bank kurs for 1 Euro. Så ved du hvor meget at ARD og ZDF har punget ud for rettigheder.

  Der kan man tørt sige, at så er der anden sport der har en højere prioritet fra Dansk side af, end Tyske fodboldkampe.

  #74314
  Super
  Deltager

  Måske kan du komme til at se Bundesliga kampene på ARD og ZDF, men det er ikke afgjort endnu. I hvert fald er der pt. stadig ingen andre der overhovedet er kommet i nærheden af de 70 Millioner Euro at ARD og ZDF er villige til at betale for rettighederne. Mit tip er at følge med i hvad der sker på http://www.digitalfernsehen.de/

  Jeg ved ikke, hvor du har det med ARD og ZDF fra. ZDF kommer kun til at vise 3 kampe om året. Eurosport (Tyskland) og streamingtjenesten DAZN kommer til at vise resten (de fleste) af kampene.

  http://www.bundesliga.com/de/bundesliga/news/so-seht-ihr-die-bundesliga-in-der-saison-2017-18-im-fernsehen-tv-noblsp.jsp

  #74319
  HansPedersen
  Deltager

  Et af problemerne med de store tv-rettigheder er i mine øjne at de købes for store områder af gangen, og det vanskeliggør mulighederne for kanaler der kun har hjemme i et land for at byde ind. De store købmænd bag virker til at ville sælge det meste på en gang. Ligesom Eurosport købte OL til hele Europa (eller hvert fald tæt på) eksempelvis.

  Og nu skal man jo ikke sammenligne prisen på Bundesligaen i Tyskland med hvad den vil koste i Danmark. Men hører nogle gange nogle vilde priser om hvad der er betalt for Superligaen, eller hvad Sky har betalt for Premier league… Men jeg savner information om hvad betaler man for andre rettigheder… Hvad har Eurosport betalt sidst for Bundesligaen? Jeg har ingen anelse om vi er i 20 millioner eller 200 millioner (for Danmark) eller hvilket niveau vi har. Hvad har TV2 Sport betalt for hollandsk fodbold sidste sæson? Man har ingen anelse. Synes det er et spændende marked, men det er desværre ikke så gennemskueligt når man ser det udefra. Så jeg aner ikke om vi snakker 50 millioner eller 200 millioner, eller 5 millioner (for hollandsk fodbold sidste år)…

  Men hvis man skulle forestille sig TV2 gå ind i Bundesligaen, så er der jo nok nødvendigt de går med sammen med TV2 Norge og TV4 Sverige er mit gæt. De har (mig bekendt) også begge sportskanaler, så det kunne måske være en mulighed for at købe for hele Skandinavien. Men ja jeg er godt med på det nok ikke sker. Men synes det kunne være forfriskende hvis en stor liga kom til TV2, hvem ved om ikke de kunne finde plads lørdag eftermiddag på hovedkanalen!

  Men selvom vi siger 3 kampe om ugen på TV2 sport, af 20.000 seere, så er vi oppe på lidt over 2 millioner seere på en sæson. Hvad er en seer værd i reklamekroner? Jeg er ikke reklameekspert så må indrømme jeg ikke ved det J Og det koster selvfølgelig også at producere/kommentere. Og Bundesligaen vil også forvente at have noget studiedækning omkring hvert fald nogle af kampene.

  Har forsøgt at kigge på priser for at reklamere på TV2. Og som jeg forstår deres hjemmeside, så i højsæson i tidsrummet 6-18, er det ca. 92.000 for et 30 sekunders reklameklip med en forventning om 20.000 seere på TV2 Sport. Der er måske 10 minutters reklamer, før, i pausen og efter kampen alt i alt. Det er knap 2 millioner pr. kamp. Altså 6 millioner om ugen ved 3 kampe, og dermed 204 millioner på en sæson… Det er meget groft stillet op, det er jeg med på. Men Bare et forsøg på en lille udregning. Lig dertil måske et par tusinde nye play-abonnementer. Ja jeg ved det ikke. Men meget sjovt at regne på, selvom jeg alligevel ikke har meget forstand på det 😉

  Men synes generelt emnet sportsrettigheder er super spændende, og ville ønske jeg vidste mere.

  MVH
  Hans Pedersen

  #75273
  HansPedersen
  Deltager

  Er der slet ikke noget nyt angående den tyske bundesliga????

Login Registrer
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button