Mobil app til at bestemme retningen af nærmeste danske sendemaster

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • This topic is empty.
Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #56558
  Peter Haldbæk
  Deltager

  Jeg har lavet en mobil app, som kan benyttes til at bestemme retningen til de nærmeste danske sendemaster. Den er gratis og jeg tænkte at den kunne have interesse her. Den findes lige nu kun til Android, men hvis interessen viser sig at være stor kunne jeg godt finde på at lave den til iPhone også.

  App’en hedder Find Antenne og er tilgængelig på Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.briskbee.master&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5icmlza2JlZS5tYXN0ZXIiXQ..

   

  Jeg vil være meget interesseret i feedback både positiv og negativ.

   

  Mvh. Peter Haldbæk

  #65331
  Peter Haldbæk
  Deltager

  Jeg har også udviklet en version til iPhone, som kan findes her: https://itunes.apple.com/app/id759184885. Jeg har valgt at gøre den gratis for en periode, så I er meget velkomne til at prøve den af og give feedback.

  Det samme gælder for Android versionen, som kan hentes her: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.briskbee.master&hl=en.

  Begge apps understøtter i øjeblikket sendemaster for landene Danmark, Sverige, Tyskland, Polen, Storbritannien, Irland og Australien. Der er planer om at udvide listen med Frankrig, Tjekkiet og forhåbentlig USA. Hvis nogle har kendskab til data fra andre lande er jeg meget interesseret i dette. Jeg har fokuseret på at gøre app’en så simpel som mulig for at gøre det let for hr. og fru Danmark at sætte antennen op. Det betyder at der i app’en ikke er detaljeret information om frekvenser, effekt og den slags. Jeg har dog overvejet at tilføje dette for avancerede brugere, hvis der skulle være stor efterspørgsel på det.

  Hvis I oplever problemer med app’en er jeg meget interesseret i en mail, så jeg har en chance for at rette eventuelle fejl fremfor en 1-stjernet anmeldelse. Jeg vil selvfølgelig blive glad for positive anmeldelser og tilkendegivelser.

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button