Kanaler på Viasat parabol mm.

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #109820
  HansPedersen
  Deltager

  Jeg føler nogle gange at mere og mere går mod streaming tjenester mig her og streaming tjenester med der. Er det ved at gå imod en tid hvor et almindeligt parabol signal udgår på et tidspunkt? Eller kan man håbe de stadig vil gøre noget for at holde på disse kunder…

  Og med det tænker jeg, at de 2 udbydere, Canal Digital og Viasat bytter deres sidste kanaler! Jeg kan ikke forstå hvorfor de ikke slår sig sammen (det forbyder konkurrencestyrelsen måske), men de sender mange af de samme kanaler ud på 2 frekvenser. Hvorfor ikke lave en fælles frekvens så de sparede penge på at det kun blev udsendt et sted. Og så konkurrere på tv-bokse, pakker, enkelt kanaler osv. Nå det er måske håbløs tankegang.

  Jeg har spurgt før, men er snart længe siden, men er der virkelig ingen håb for at Viasat får Eurosport 1 ind i deres sortiment??? Nu er der eksempelvis Giro D´Italia derfra. Og der er jo snart kun et år til sommer OL, som DR og Eurosport jo deler. Der frygter jeg jo hvad man pludselig ikke kan se derfra. Og det er jo pænt dyrt at supplere med et Boxer eller Canal Digital parabol oven i ens store Viasat pakke…

  Og hvad med den nye Xee… Nu de fra næste sæson viser halvdelen af Premier League kampene. Strive er også begyndt som tv-kanal enkelte steder synes jeg at have læst, men parabol markedet. Næh nej. Ja jeg forstår det ikke… Man udelukker jo mange!

  MVH
  Hans Pedersen

  #109821

  Ja man må sige at parabol markedet er gået ret meget i stå. Det giver nok mest mening til de der ikke kan få en hurtig nok bredbåndsforbindelse.

  Eurosport Player er jo en mulighed ellers som supplement til Viasat stor pakke f.eks kun i de måneder, der er sport man ønsker at se.

  Viasat stor pakke har adgang til Viaplay sport og dermed Xee Premier League. Om de får Xee eller Eurosport 1, tør jeg ikke byde på.

  #109829
  Anonym
  Inaktiv

  Et sted som Tyskland benytter der de samme frekvenser til HD+ og Freenet TV via satellit, men det skyldes så også at begge køres på Astra 19.2Ø der rent opereres af SES.

  Canal Digital og Viasat kunne egentlig godt slås sammen hvis ejerne bag begge ønskede det, for en som Canal Digital ejes af Nordmænd og Viasat egentlig af Svenskere.
  Så hvis nu at de fik OK fra både Norsk og Svensk side af med en sammenslutning, så skal konkurrencestyrelsen her i Danmark reelt blande sig uden om.
  Men for begge parter ville det så også være en fordel med at en af dem blev lukket på den pågældende position der pt. opereres på for at spare penge.

  Så ville der også være en god grund for Bonnier endelig at lukke C More der siges at være en underskudsforretning, for det ryger nok ikke med i sammenslutningen fra
  Canal Digital’s side af, grundet den meget stærkere Viasat/Viaplay kombination af film og sport der allerede eksisterer.

  #109859
  HansPedersen
  Deltager

  Ja det er selvfølgelig muligt at supplere med et Eurosport Player abon i de måneder der er noget interessant. Og det vil også ske under især næste års OL. Men jeg ville nu stadig foretrække at det skete via alm. tv signaler til mit tv så jeg ikke skal flytte signalet fra PC til TV osv. Selvom det selvfølgelig er muligt.

  I disse klimatider kan det jo også undre hvorfor streaming er så populært. Mig bekendt er det frygte omkostningstungt for klimaet at streame, fordi det det kræver meget mere strøm og kapacitet i net og osv. Hvorimod alm tv-signal det kræver ikke mere uanset hvor mange der ser det.

  #109862

  Ja hvis du skal døje med PC, så kan jeg godt forstå det er trælst. Jeg bruger selv Chromecast og Apple TV.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button