kan modtage mange kanaler uden kabel og abonnement

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #56038
  sabola
  Deltager

  Hej

   

  Vi bor i en lille by ,uden antenneforening. Vi fandt 2 gamle antenner på loftet og monteret en horisontalt og en vertikalt. (de tidligere ejere havde fået lysleder ind til tv og pc. med en lille kasse på muren og en stor boks indenfor. Det koblede vi fra ) og med dem med en direkte ledning til tv kan vi modtage de obligatoriske danske gratis kanaler på vores lille 22″ flad med indbygget digitaltuner. Da ramasjang og DR-HD og DR-K  kom til, rettede og drejede vi lidt på antennerne og så fungerede det. Nok til os med 2 små børn.

  I dag kan jeg så konstatere, at jeg med de 2 gamle antenner, pludselig kan modtage danske kanaler som tv2 film ,charlie, 6, 9. Svensk, norsk og tysk tv. Cartoon network  flere Discovery mv.  kort sagt 40 kanaler hvoraf 2 kanaler C+ hit og C+ first er krypteret. Hvordan kan det lade sig gi sig.  

  #60286
  SlikMund
  Deltager

  Tjek den her tråd: /forum/tv-kanaler-og-programmer/ukodet-boxer-tv-2-uger-i-april

  Boxer TV har låst op for kanalerne i 2 uger.

  #60287
  sabola
  Deltager

  Jeg har aldrig fået slettet de 5 kodede kanaler som fjernsynets boks i sin tid kunne finde. Opdage det ved at jeg trykkede kanalknappen den forkerte vej og den valgte kanal viste kl 1934 ingen ringere end M*A*S*H. Så ved man at er landet på en betalingskanal uden at kigge op i øverste hjørne. og endnu en grund til jeg ikke vil have flere kanaler når jeg heller ikke gider at se sport i TV.

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button