Hjem Fora Parabol-TV Hvem kender denne box

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Dette emne indeholder 3 svar, har 0 stemmer og blev senest opdateret af  Bo Kjærgaard 7 år, 5 måneder siden.

Hvem kender denne box

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #55756

  2youbest
  Participant

  Vi har 2 multirum fra CD og står nu for at skulle have en mere til vor datter, derfor var jeg inde på CD´s side men kunne se at de nu sælger en anden box end den der tidligere skulle købes.

  Er der nogle her på siden der kender den nye i forhold til den tidligere, med data osv. og kan den modtage alle FTA kanaler også.
  Ved i om det er muligt fortsat at få den tidligere model, da det ville være det nemmeste for familien at alle 3 modtagere er ens hvad angår betjeningen.

  Selvom det ikke høre til i denne tråd vil jeg blot tilslutte mig andre vedrørende den elendige opdatering på HD PVR modtageren. Hvad sker der egentlig i denne sag? Der er så mange fejl og mangler på PVR modtageren nu at det grænser til det utrolige. Jeg ved snart ikke hvor mange gange jeg har måtte hjælpe både børn og hustru når de ville se noget fordi den ikke lige vil vise det de vil se, nogle gange vil den slet ikke vise noget når den er igang med en timet rec., jeg vil ikke nævne mere om det her i kender det, jeg bliver personligt nedtrykt over CD´s arrogance overfor kunderne og så det at jeg skal give dem penge for det.
  Er der nogle der ved nyt om hvad der sker i sagen, eller er det det bedste CD kan tilbyde deres PVR kunder? FrownThumbs down

  #59074

  Jeg har ikke prøvet den boks, men kig evt. i manualen som kan hentes her http://www.canaldigital.dk/upload/619/MANUAL%20Combo%20box%20Canal%20Digital%20DK.pdf Måske kan det besvare dit spørgsmål.

  Canal Digital arbejder på at forbedre PVR boksen og der vil komme nye opdateringer løbende. Vi kan godt blive enige om at den har været et skidt bekendtskab for både kunder, og mon ikke Canal Digital selv også er trætte af alle problemerne.

  Du har godt nok 2 LNB kabler tilsluttet boksen ikke sandt?

  #59075

  2youbest
  Participant

  Hurtigt svar! Det ser ud til at den kan det samme altså FTA som den tidligere, der er dog ikke nogle tekniske data i vejledningen.

  Jo der er 2 kabler, på sin vis fejler modtageren og installationen ikke noget, det har virket upåklageligt lige indtil den skæbnesvangre dag hvor CD lagde en ny opdatering klar og jeg trykkede JA.

  Læste også i CD´s brev at der løbende ville komme opdateringer, men det hjælper ikke så meget hvis de ikke har evnerne til at skrive en opdatering der dur og som tilfredsstiller kundernes ønsker og behov. Jeg kan frygte, at nu hvor stormen har lagt sig, det længe siden der har været nye indlæg her på siden om emnet og CD føler at kunderne har fundet sig tilrette at der ikke sker mere i den sag.

  Det der gør mig harm er at CD ikke straks da de så kundernes reaktion ikke straks lagde den gamle op, så de de rønskede det kunne nedgradere, så kunne CD få ro og tid til at få testet deres opdatering evt. ved frivillige kunder.

  I familien har vi givet dem mulighed for at få rettet fejlen inden 1. nov. Hvis der så ikke er sket noget vil vi klage til forbrugerrådet, udfra at vi i august købte vor egen modtager af CD (sprit ny) den gl. leje modtager røg retur. Efter at CD opdaterede står vi nu med 2500 kroners elektronikskrot som CD er skyld i, vi har nu et produkt der IKKE er det samme som det vi købte, og CD har efter flere henvendelser haft rigelig tid og mulighed for at afhjælpe problemet, da det er et nykøbt produkt har jeg mine 2 års reklamationsret.

  Blot en enkelt ting CD reklamerede med og gør det fortsat at strømforbruget er mindre nu, det passer ikke rigtigt til virkeligheden, falsk reklame FY-FY. Dette er også et punkt du (Admin) har konstateret og gjordt opmærksom på.

  Havde tænkt på at sælge modtageren men da jeg har givet fuld pris for den, og med det dårlige ry den igen har fået er det vanskeligt at få en fornuftig pris uden at skulle tabe for mange penge selvom den kun er 2 1/2 måneder ØV-ØV CD.

  Hvad sker der egentlig nu da jeg skal have et multirum mere, kom i tanke om da du nævnte 2 kabler at jeg ikke har flere udgange, kan man få et LNB med 6 udgange eller hvad?

  #59076

  Du kan få LNB'er med 8 udgange. Se f.eks. Netto-sat og TV Radio Shoppen

  Har ikke set nogle med 6. Jeg har selv en Maximum XO-18 Octo.

  Hvis du er heldig og klager kan det være du kan få din HD PVR boks byttet til en med den gamle software. Og ja jeg synes faktisk også de burde give mulighed for at nedgradere til den gamle, for det video on demand, der er eneste reelle nyhed i den nye, er ikke meget ved indtil videre.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.