Gratis kanaler på Parabol? Hjælp.

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #56984
  Squeszh
  Deltager

  Hejsa

  Min far havde for et par år siden abonnement hos Canal Digital. Han har nu skiftet til fibernet hos bredbånd nord, hvor igennem han har internet, og en tv-pakke.

  Han har imidlertid stadig Parabolantennen monteret på væggen (Jeg formoder den peger mod 1 grad vest, da det som sagt var Canal Digital han sidst brugte den til). Og nu er spørgsmålet, om der er mulighed for at se nogen gratis kanaler via den, og i så fald hvilke?

  Vi har netop foræret ham et nyt fjernsyn, da det han havde var forældet, og der var kanaler i hans tv-pakke han ikke kunne se.
  Dette nye fjernsyn har dog også direkte indgang til parabol-antennen (så man slipper for boksen under fjernsynet), og det er “Godkendt til Canal Digital Satellit Danmark”, som der står….

  Er der nogen der har erfaring med denne slags?  
  Det skal siges at han ikke er interesseret i at begynde at betale for Canal Digital igen, da han har en fin TV-pakke hvor han er nu. Men skulle man kunne få nogen ekstra kanaler, lovligt og gratis, skader det naturligvis ikke. :)

  Evt. nogen der ved hvor man kan finde en liste over alle de kanaler der er mulighed for at se, på 1 grad vest ?
  Eller evt. en position man kan dreje parabolen til, så man kan få flere kanaler?. De engelske BBC og ITV kunne f.eks. være interessante at få… 

  Mvh. Thomas

  #65721
  Anonym
  Inaktiv

  BBC og ITV kanalerne på 28.2Ø kræver en ret stor parabol for at få en lille chance for at kunne modtage dem, sådan en der nærmer sig de 200cm, plus at det også kommer helt an på hvor i landet du bor. Det er nærmest kun dem i Østsjælland og dem i Vestjylland, der har en jordisk chance for at kunne modtage dem, fordi de kanaler ligger på UK spotbeams.

  Men der er da en lille smule engelsk der kan modtages nemt, da de stadig ligger på EU beams. Men rent ud sagt, så er underholdningsværdien ret lille og så er billede kvaliteten ret lav, fordi kanalerne er overkomprimerede og har en pixel størrelse, der ligger under 720×576. Størstedelen af kanalerne er kun på 640×576:

  http://www.lyngsat.com/Eutelsat-28A-and-Astra-2A-2E-2F.html

  1 grad vest, hamrende uinteressant uden et abo på Canal Digital, for 99.9% på den position er kodet:

  http://www.lyngsat.com/Thor-5-6-and-Intelsat-10-02.html

  Flyttes parabolen der i mod over på 19.2Ø, så sker der noget. Her ligger bla. samtlige af de tyske kanaler, hvor en stor stavl af dem er ukodet og desuden er i HD. Bla. ligger der også ukodede kanaler fra en del andre europæiske lande http://www.lyngsat.com/Astra-1KR-1L-1M-1N.html

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button