Ghost Adventures

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • This topic is empty.
Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #57007
  Anonym
  Inaktiv

  Som sendes på C9

  Med: Zak Bagan og hans to  assistenter jagter spøgelser på steder, hvor ondskaben hersker. Syntes, at De har gode beviser for eksistens for spøgelser og beviser. Hvad er jeres holdning. Hvis i har fulgt med i diverse udsendelser, så i tror på . Zak Bagan’s udgave af: Ghost Adventures udgave? Syntes selv, at den Amerikanske udgave, er mest TROVÆRDIGE med deres beviser, så PAK sammen kanal 5. spøgelsjægerne har meget at lære og se op til, når det drejer sig om ;)

  Venlig hilsen

  Henrik

  #65896
  Per M
  Deltager

  Jeg så kun den første sæson af Spøgelsesjægerne og det var rigeligt for mig, til at jeg ikke orkede at bruge mere tid på det.

  Hele korthuset faldt sammen for den serie, da ham lederen af Ghosthunting.dk stolt præsenterede hele hans DVD samling af film og dokumentarer om spøgelser, hvor han fremviste DVD’ere med program serien Ghosthunters, en serie i USA der også kun leverer meget svage beviser og desuden står under mistanke for at have forfalsket deres beviser for at holde på seerne og derfor ikke har nogen form for anerkendelse inde for det paranormale samfund.

  Men nu har Ghost Adventures også leveret et af de mest slagfærdige beviser for spøgelser tilbage i 2004, der fik hele det paranormale samfund op at stolen, hvilket var en video optagelse af et spøgelse i fuld form og så den berømte flyvende mursten, der chokerede GAC crewet så meget, at de flygtede skrigende ud af det hotel hvor de lavede optagelsen af murstenen.

  Det hjælper så også på det, at de jævnligt samarbejder med andre folk inde for det paranormale samfund, der allerede har stor anerkendelse, så som Mark og Debby Constantino, der er berømte for deres EVP optagelser og Dave Schrader, der også har stor anerkendelse for hans beviser. Så al den samarbejde med andre anerkendte mennesker, har også medført at programmet Ghost Adventures er blevet så enerkendt som det er.

  Men lidt dårlige nyheder til dig Henrik, bare til hvis du ikke allerede har opdaget det, så har Nick forladt programmet. Han laver i stedet i dag hans eget program, der hedder Ghost Stalkers.

  Du kan desværre heller ikke glæde dig til den 10’ende sæson. Med Nick’s farvel til GAC, der er deres undersøgelser blevet dårligere og dårligere. De har efterhånden mere travlt med reenactment og små pjatteri, hvor det er som om at de egentlige undersøgelser kommer i 2nden række. Ghost Adventures er desværre ikke længere så godt som det har været.

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button