Firestick og amazon

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #909762
  lars plovmann
  Deltager

  hej.

  Amazon leverer ikke Firestick 4K til Danmark. Kender nogen grunden til det, og hvad gør man så ?  uden at betale det dobbelte i danmark ?

   

  Mvh .lars

  #909763

  Grunden er mig bekendt at Firestick 4K ikke er officielt lanceret i DK, og man sikkert ville få en masse support spørgsmål omkring apps til det danske marked, som ikke er lanceret på den. De skriver også  This product only ships to Germany and Austria. Most content and services will not work if your country of residence is not Germany or Austria.

  Der er vist videresendelses services der kan give dig en tysk adresse, der kan sendes til og så sender de videre til dig. Men så ryger prisen jo nok op, så om det kan betale sig ved jeg ikke. ebay.de kunne måske også være en mulighed…

  #909764
  Anonym
  Inaktiv

  Har lige undersøgt Tysk Amazon og mig vil de gerne sende sådan en 4K stick til, men men men: De har også i flere år dernede fra tilbudt mig at komme på deres Prime tjeneste, skyldes måske fordi at jeg har været alm. Amazon kunde hos dem i over 15 år.

  #912416
  lars plovmann
  Deltager

  Hej Per.

  Det undrer mig en smule, foruanset hvilke jeg vælger på Amazon.de, står der højt og larmende at de IKKEsender til Dk. Jeg har forsøgt at ligge et par forskellige i kurv, og kan ikke gennemføre, netop pga. de ikke sender dem til Dk.

   

  #912417
  Anonym
  Inaktiv

  Ja det lyder underligt, men som jeg nævnte så har de i flere år også forsøgt på at prakke mig deres Prime tjeneste på, hvor jeg kunne få adgang til både deres video og audio streaming tjeneste.
  Jeg ved så ikke om det skyldes at jeg er en ret gammel kunde, handlet utroligt meget hos dem uden at brokke mig og at de derfor foretager særbehandlinger ved sådanne gamle trofaste kunder.

  I hvert fald ved kassen ændrer det intet på at jeg godt kan få lov til at bestille sådan en, men jeg er ikke gået skridtet fuldt ud og prøve at bestille sådan en, for jeg har ikke noget at bruge en FireTV til, da jeg bla. allerede har en Shield TV Pro som jeg ikke har brugt til noget de sidste
  3 måneder.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button