Hjem Fora Parabol-TV Engelsk TV

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Dette emne indeholder 3 svar, har 0 stemmer og blev senest opdateret af  Bo Kjærgaard 6 år, 8 måneder siden.

Engelsk TV

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #56124

  Styrmand
  Participant

  Hej

  Jeg har netop kigget på en videoguide til engelsk TV. Jeg vil sætte det op herhjemme og den endelige løsning skal gerne ende med at man kan se (og vælge) kanalerne 3 steder i huset.

  I første omgang regner jeg med at købe en 120cm parabol (Vi bor i Østjylland/Djursland) og en LNB og slutte det til en gammel Viasat Boks (Nokia), så jeg kan få en ide om kvaliteten, gør det værd at udbygge helt.

  Jeg er klar over, at det sikkert kræver 3 analoge bokse, men derudover er jeg i tvivl om, hvilket udstyr, der skal være mellem LNBen og boksene. Der må i hvert fald skulle bruges en form for fordeler, der kan splitte signalet op til 3 rum. Skal der mon også bruges forstærkning?

  Jeg er ikke så meget inde i terminologierne omkring de forskellige tekniske betegnelser på bokse, forstærkere o.s.v. så bær over med mig, hvis jeg spørger dumt herinde.crazy

   

  Mvh

   

  Ole

  #60764

  per drage
  Participant

  Du skal bruge et quad lnb(4 udgange) og så trækker Du et kabel direkte fra lnb´en og ind til hvert rum, og der tilslutter Du kablet i en digital satellit boks DVB-S  altså en boks pr rum, det var den korte version

  Mvh Per

  http://www.antenne.dk

  #60766

  Styrmand
  Participant

  Okay. Det må give en del kabeltrækning, når parabolen står et stykke fra huset. Er det ikke muligt at fordele kablet fra LNBen inde i huset?

  #60767

  Så skal du kigge på Unicable løsning også kaldet SatCR. Det kræver dog så tre bokse der understøtter den teknologi.

  https://digitalt.tv…..nstall.jpg viser det. Det er ganske vist med Viasat som eksempel, men vil virke med bokse, der understøtter Unicable/SatCR og en Unicable/SatCR LNB ude på parabolen.

  Viasat bokse kan ikke anbefales til engelsk tv fra 28 øst

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.