Boxer tv

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #84330
  Birthe Overvad
  Deltager

  Min far skal flytte på plejehjem, hvor han kun kan få boxer tv.  Han har en hd smart boks fra canal digital. Kan han bruge boksen til boxer tv.

  #84331

  Hej Birthe,

  Nej desværre er det ikke muligt. Forskellig teknik de anvender. Tjek evt. om din fars tv kan modtage Boxer direkte uden tv-boks, så skal der kun bruges et kortlæsermodul fra Boxer.

  #84333
  Birthe Overvad
  Deltager

  Min far skal flytte på plejehjem, hvor han kun kan få boxer tv. Han har en hd smart boks fra canal digital. Kan han bruge boksen til boxer tv.

  Der er kortlæser, hvordan finder jeg ud af, om den virker til boxer, den kunne ikke bruges til canal digital. Jeg ved ikke om tv-et er fra før 2011 eller efter.

  #84336

  Kan du finde ud af hvad tv modelnavnet er? Ellers er det selvfølgelig svært at sige noget omkring det kan bruges ja, før det står på plejehjemmet og i kan lave en kanalsøgning. DR kanalerne kan modtages uden Boxer TV abonnement, så de burde kunne ses. såfremt det virker.

  Såfremt du vil være helt sikker på forhånd, så skal du nok kigge på Sagemcom DTIW77 DVB-T2 tv-boks. Den kan benyttes med Boxer tv-kort direkte i boksen.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button