Blå bjælke på viasat boks

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • This topic is empty.
Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #56327
  HansPedersen
  Deltager

  Hejsa

  Jeg havde i går aftes en underlig oplevelse, jeg havde en blå bjælke på alle viasatkanaler øverst til venstre med følgende “tekst”:

   

  5C721565

   

  Hvide tegn på blå baggrund. Og den fyldte kun lige den smule i hjørnet som teksten fyldte. Den var der et minuts tid, og var så væk en 5 min tid, så var den der igen et minuts tid osv. Pludselig holdt den helt op. Nå ok tænkte jeg så. Og i formiddag har jeg så ik set noget til den. Nu her i eftermiddag har den igen været der nogle gange i perioder. Og jeg kan intet gøre for at fjerne den, når den er der! Synes det er underligt.

   

  Det er en ViasatplusHD boks jeg har. Nogle der har en ide om hvad det kan være? Det er sket efter jeg i går måtte tage strømmen til den. Men kanalerne virker fint, bare lige den blå bjælke (som i går aftes lige dækkede noget af stillingen i håndboldkampen, hvilket var pænt øv). Nogle der har en ide?

   

  MVH
  Hans Pedersen

  #62056

  http://tinyurl.com/bs2rx2w

  Du er vist ikke alene, så mon ikke det hos Viasat den er gal. Har ikke lige tjekket selv på min boks endnu.

  #62062

  Har også set det rapporteret på den svenske Viasat Facebook side. De svarer, at de er bekendt med det, og at det skulle forsvinde snart.

  #62089
  HansPedersen
  Deltager

  Tjaaa, det er der stadig i perioder… Igen her til aften har jeg set det… Men det er langt fra hver dag jeg ser det… Virker sgu underligt, men hvad, det går jo nok, og hvis det også er rapporteret andre steder så er det da betryggende, for så er det jo ikke kun mit system der er noget galt med.

  MVH

  Hans Pedersen

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button