UlrBri

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Hvem får det mest “live” signal fra DR og TV2? #66170
    UlrBri
    Deltager

    Per M sagde
    Det er lige før at jeg vil pege fingre på at signalet er hurtigere fremme via parabol, blot min konstatering når jeg sammenligner DVB-C med DVB-S2 angående ARD, ZDF og NDR, da jeg har de tre kanaler fra begge kilder.

    Når jeg skifter frem og tilbage mellem DVB-C og DVB-S2 på mit TV, der oplever jeg en forsinkelse på næsten 3 sekunder via DVB-C, som Yousee står får. Et af mine gæt er at det der også er med til at gøre det, er at Yousee faktisk piller ved signalerne. Via DVB-S2 er bitraten på de tre kanaler næsten 5 Mbps højere.

    Er der ikke noget med, at lige netop de tyske kanaler får tilføjet danske undertekster i kabel-tv i Danmark? Det må vel betyde, at det bestemt ikke bare ryger lige igennem. 😉

    Mvh. Ulrik.

    som svar til: Forsvundne gratis kanaler i København #64854
    UlrBri
    Deltager

    J.Jensen sagde
    Hvordan gik det så, med at få forlænget tilladelsen ved Radio- Tv-nævnets møde den 30. april?

    Den oplysning synes ikke at eksistere på erhvervsstyrelsens sider.

    Den blev forlænget, ifølge Frekvensregistret. Men om de sender, kan jeg ikke svare på. Selv modtager jeg intet på kanal 35, men jeg har altid kun kunnet modtage Open Channel i DVB-T og ikke i T2, så jeg kan ikke sige, om de ikke sender, eller om de overgik til DVB-T2, som Kenneth Wenzel skriver, at de formodentlig ville gøre.

    Mvh. Ulrik.

    som svar til: snart slut med kabel tv tvangstilslutning #63161
    UlrBri
    Deltager

    reslfj sagde: “Det glæder, at det fortsat er muligt at en boligforening, andelsforening eller ejerforening at enes om et fælles valg af den samlede bedste og billigste måde at få TV på.   Det ville  da være tude tåbeligt, at  ret få egocentrerede ‘afvigere’  skulle kunne ødelægge  forhandlingskraften overfor de store prof. leverandørfirmaer.   Se dog på den betydelige prisforskel der er på en enkelt tilslutning og prisen i en bare lidt større ejendom. Men man burde nok forbyde, at den interne kabling i ejendommene blev ejet at eller betalt via leverandørerne  – det nedsætter klart den enkelte forenings forhandlingskraft ud i fremtiden.      Lars    “

    Det kunne måske være, at vi “egocentrede ‘afvigere’ ” bare ikke ønsker at være med til at betale for DIT tv-forbrug. ;-)

    Grunden til, at foreningen får rabat er, at tv-leverandøren til gengæld er sikker på, at få alle i foreningen som kunder. Leverandøren er jo ikke dum. Når du “opnår rabat”, sender du bare en del af din regning videre til naboen – den nabo, som måske helt har fravalgt at have tv.

    Jeg har selv boet i sådan en ejerforening – ALLE havde fuldpakken fra YouSee, uanset om de ejede et tv eller ej. Så ejerforeninger bør helt klart også omfattes af den nye lov, og det kan kun gå for langsomt.

    /Ulrik.

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
Back to top button