perpapafox1

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Problemer efter opdatering af Canal Digital HD boks #59349
    perpapafox1
    Deltager

    PerDK det med hurtig opfyldning af HD pladsen oplever jeg også, få samme besked fra Canal Digitals service, formater harddisken det er det der er problemet. Men det hjælper ikke en s… naturligvis bliver der plads igen, men efter kort tid er den fuld igen efter blot 30-40 timers optagelse.

    Beklageligt for kunderne tror jeg ikke vi skal forvente yderlig hjælp fra Canal Digital med problemerne de har påført PVR boxen. https://digitalt.tv/wp-content/forum-smileys/icon_smile_angry.gif

    Du kan se en liste som admin har oprettet her https://digitalt.tv/canal-digital-hd-pvr-software-rapportering der kan du også skrive din fejl og ønsker på.

    På denne tråd jeg har oprettet kan du se flere indlæg om fejl på PVR boxen https://digitalt.tv/forum/parabol-tv/canal-digital-hd-pvr-hvilke-fejl-mangler-og-oensker-har-du

    Med venlig hilsen
    Per

    som svar til: Dårlig software Canal Digital HD PVR #58897
    perpapafox1
    Deltager

    Hej Kaare jeg har konstateret de samme problemer vedr. skaleringen, spørgsmålet er så blot om CD kan = vil ændre på det forhold.

    CD oplyste at der efter opdateringen vil komme flere rettelser, det må vi så blot håbe på for efter dennne SW opdateringe er der virkelig plads til rettelser.

    Når man ser rundt på diverse fora er der mange der klager over denne opdatering, der har ændret radikalt på modtagerens faciliteter og betjening. Det er normalt godt med opdateringer men ikke når man som her får et dårligere produkt som resultat.

    som svar til: Hvordan er CD´s nye software? #58859
    perpapafox1
    Deltager

    admin sagde:

    Det med sort skærm ved VOD er formentlig fordi dit programkort er for gammelt. Du kan få det byttet gratis. Sådan var min også, med det ene at mine Canal Digital kort, som ikke er højere end 011 4720 0000-0. http://www.canaldigital.dk/TV/parabol-tv/Bestilling/Bestilling-af-nyt-programkort-til-Canal-Digital-GO/ 

     Det er ikke kortet der er problemet, det er kontroleret efter modtagelse af CD´s brev, og netkablet er aktivt, men skidt – pyt skal heller ikke bruge det.

     

    Komplet optagelist.

    Programmer, som er låst, skjules i standardlisten. side 31 i manualen, tryk blå for adgang til hele listen, når jeg indtaster koden og OK sker der ikke mere de skjulte kommer ikke frem og banneret forsvinder ikke. og må trykke TV, hvad mon problemet er her?

    Kan ikke se denne genvejs funktion i manualen, når man ser en live udsendelse og vil retur til start tryk rød og udsendelsen springer til start, se live igen tryk grøn.

    som svar til: Hvordan er CD´s nye software? #58856
    perpapafox1
    Deltager

    Nu gik det lige så godt !

    Opdateringen kan kun have et formål at CD vil ind og have en bid af filmudlejnings kagen.

    Mange funktioner fra tidligere er forsvundet, layout på EPG m.m. er ikke særligt læsbart, bl.a. fordi skrifttypen er lille og dæmpet i lysstyrke og skrifter kan ikke længere justeres. ligeledes kan der ikke ændres forkortelser i EPG. Der spildes meget skærmplads både i top og bund, som bedre kunne bruges til det der skal læses på skærmen.

    Det ser ud til at man ikke kan slette en enkelt optagelse i serieoptagelse, har dog ikke haft mulighed for at afprøve det. Dårlig markering i EPG for optagelse kun en eller to små misfarvede røde dutter.

    Ved Kanalskift mv. føles det som om der er et delay eller som skiftet hænger. Lyden ved HD modtagelse er noget lavere end ved SD.

    Her virker VOD ikke, ved valg af VOD kun sort skærm 5 sek. senere springer den over i menu.

    Så er der lige strømforbruget, her og nu strømforbruget ved stand by og drift ser umiddelbart ud til at være 1-2 watt mere end med den gamle sw. Hvad forbruget over længer tid totalt er har, jeg ikke kunne måle endnu, jeg har målinger fra den tidligere over 10 timer både standby og optagelse, det vil jeg se på senere.

    Jeg vil som enkelte andre gerne hurtigt se en ny opdatering, og håber at CD vil lytte til hvad kunderne ønsker af funktioner og hvordan det bedst skal se ud. Hvorfor ikke når nu nettilslutningen er aktiv sætte nettv på. Vi har ikke brug for CD´s overformynderi om hvad vi må se på en CD modtager vi selv har købt, dette gælder også sattv. 

    Jeg havde kun 3 timer onsdag aften til at teste, så der er helt sikkert en del andre ting der ikke er ok.

    Så en opfordring herfra “Kom nu igang CD”

    Til andre PVR ejere hvis i er tilfredse med den gamle SW så bliv ved den.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
Back to top button