ParabolShoppen

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Parabolshoppen #66616
    ParabolShoppen
    Deltager

    Hej med jer

     

    Jeg ved godt, det er en halvgammel tråd, men alligevel vil jeg lige sige hej. Jeg hedder Rudi, og jeg er den nye indehaver af ParabolShoppen.dk. Jeg er naturligvis ked af at læse de kedelige anmeldelser om shoppen, men det er jo det, I hver især har oplevet. Jeg er nødt til at afsløre, at fremover så er det ikke acceptabelt, at lade kunderne i stikken, og jeg bestræber mig på at hjælpe ALLE på meget kort tid!

     

    Det er mig meget magtpåliggende at behandle alle kunder værdigt og som det, de er – nemlig kunder i min butik! Jeg samler på glade kunder – ganske enkelt 🙂 Jeg har drevet forretning siden 2006, hvor jeg har kørt som radio/TV-tekniker i det meste af Nordjylland, og jeg har mange faste kunder, som også anbefaler mig til andre, så noget må jeg gøre rigtigt 😉 Før mit selvstændige virke arbejdede jeg i 6 år hos Strong, som er grossist indenfor paraboler og brunevarer. Her sad jeg dels som teknisk sælger og supporter og også som bindeled mellem fabrikkerne i Østen og markedet i Skandinavien. Jeg vil påstå, jeg kender branchen på godt og ondt, men jeg kan stadig lære nyt!

    Det er her, I som kunder kommer ind i billedet. Jeg vil gerne ha’ en dialog med jer om, hvad der skal være i shoppen, og hvis du har input til det, så må du meget gerne smide mig en mail på info”a”parabolshoppen.dk, og så tager jeg fat i det. Jeg kan skaffe stort set alt! 

     

    Jeg håber, I vil tage godt imod mig og den “nye” ParabolShoppen.dk, så vi fremover kan blive hinandens sparringspartnere. Vel mødt og ha’ så lige en rigtig go’ weekend 🙂

     

    Rudi Pedersen

    som svar til: Parabolshoppen #65111
    ParabolShoppen
    Deltager

    Hej Jim og Jet

    Hvis et firna med en omsætning på over 2M er en hobby forretning, så er det da meget godt klaret.

    Ja det er korrekt at vi ligger lavt på TP, hvilket skyldes at vi ikke benytter os at TP, og deres mafia metoder, samt vi syntes de har et troværdighedsproblem.

    Da over 95% af dem der anmelder på Trustpilot, stortset alle kom fra første gangs brugere, som havde skrevet en god fyldest gørende tekst, men kun omkring dette firma. Ik andre steder de handler havde fået så meget, som 2 mins tekstskrivning og nogle stjerner.

    Så ja vores profil afspejler nogen negative kunder, men der er langt i mellem dem. Når man driver forretning så ville der altid være nogen som følger at de ikke har fået tingende på den måde.

    Jim, din bestilling er modtaget, og din varer er på vej. Så kan du jo selv som kunde drage dine egne erfaringer, i stedet for at lytte på medlemmer der aldrig har handlet hos os.  Tak for ordren.

    Med venlig hilsen

    Parabol Shoppen.

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
Back to top button