Niels K.

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Engelske kanaler på TV via VPN og Freeview på tv app #81346
  Niels K.
  Deltager

  Opdatering til ovenstående.

  Efter endnu en gang at have checket andres råd på nettet om indstilling af router for at undgå geoblocking, kan jeg se, at mine anvisninger ovenfor er unødigt komplicerede. Man behøver faktisk kun at fastlægge en eneste tvangsrute for komponenter, som forsøger at kontakte Googles servere. Denne tvangsrute skal gå til ens egen router på netværket. En opdateret og forenklet anvisning er lagt på mit Google-drev:  Svar til: Engelske kanaler på TV via VPN og Freeview på tv app


  som svar til: Engelske kanaler på TV via VPN og Freeview på tv app #81285
  Niels K.
  Deltager

  Jeg har lagt en pdf-fil med nærmere anvisninger og screendumps fra min router på mit Google-drev:  Svar til: Engelske kanaler på TV via VPN og Freeview på tv app


  Jeg kan tilføje, at hvis Netflix fra USA er en prioritet for dig, skal du nok vælge et LG TV med WebOS styresystem. Jeg var lige inde på Netflix USA og så filmen “Lincoln” i perfekt HD kvalitet på mit et år gamle LG TV, efter at have sat Netflix Region Picker på Unblock-us på USA.

  Bortset fra Netflix kan man ikke indstille Unblock-us på et bestemt land. Du får automatisk en IP-adresse, som passer til det land, du vil se TV fra.

  som svar til: Engelske kanaler på TV via VPN og Freeview på tv app #80923
  Niels K.
  Deltager

  Jeg har gennem snart et par år set både BBC og en række andre engelske kanaler via Unblock-us VPN. Jeg har sat min ASUS-router op efter anvisningerne. Desuden har jeg givet faste IP-adresser til alle de komponenter, som benyttes (TV, tablet, Chromecast osv. ) og tillige fastlagt tvangsruter for samme komponenter. Dermed hindrer man Chromecast i at “ringe hjem” og spørge, om den må vise engelsk TV i DK.

  Når man har sat sin router op til VPN, skal man vælge, hvilket land TV’et skal have som hjemsted. Vælger man UK, henter TV’et UK apps, men så får man ikke de danske apps på sit TV. Dem må man så installere på en tablet eller smartphone og se dem via Chromecast. Hvis man omvendt angiver DK som hjemsted for TV’et, skal man installere f.eks BBC iPlayer på sin tablet/smartphone. Apps til engelske kanaler hentes på på en hjemmeside der hedder uktvapps. Unblock-us VPN skal (bortset fra Netflix) ikke  indstilles på noget bestemt land. Den finder automatisk en IP-adresse, der passer til det land, man vil se TV fra. Det hele kører normalt uden problemer i HD-format med min 100/100 fiberforbindelse.

  som svar til: Hjælp ! Ny TDC router og ingen Chromecast #66736
  Niels K.
  Deltager

  Har du prøvet at lave en reset af din Chromecast til fabriksindstilling og derefter foretage en nyinstallering? Der er jo rigtig mange, som bruger Chromecast sammen med en TDC router, så det burde fungere.

  som svar til: Multiroom #62882
  Niels K.
  Deltager

  Tyske Devolo tilbyder faktisk en kabelfri (ikke trådløs) løsning med homeplug adaptere via elnettet. Den er beskrevet her på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=oxbz3ocMoGo    

  Den burde i princippet kunne fungere med et Canal Digital kort, når man sætter et CONAX modul  i CI-indgangen. Den kan bl.a. købes hos amazon.de for 400 Euro (ca. 3000 kr.):

  http://www.amazon.de/Devolo-dLAN-2400-Receiver-integrierten/dp/B007FCHT4G/ref=cm_cr_pr_product_top

   

  Anlægget kan udvides med en modtager nr. 2. På amazon.de er der i alt 21 ret positive  brugeranmeldelser (desværre kun på tysk), som giver  Devolos løsning 4 ud af 5 stjerner. Jeg har ikke kunnet se, om modtageren har diseqc, men jeg tror ikke det er tilfældet, så hvis man har brug for diseqc skal man nok først sikre sig, at den har denne funktion. Modtageren kan optage på ekstern harddisk via usb stik.

  som svar til: Canal Digital og deres kundeservice #62410
  Niels K.
  Deltager

  Jeg vil i denne sammenhæng gerne melde mig på banen som tilfreds Canal Digital kunde gennem snart 15 år. Når jeg aldrig har haft problemer med Canal Digital skyldes det én ting: Jeg har aldrig brugt deres hardware, men har altid købt kompatible PVR modtagere med Conax dekoder. For tiden har jeg to stk. Vantage 8000 TS, som kører uden problemer, og en Maximum TS-4000 CX CI, som dog ikke umiddelbart kan anbefales, jfr. mit indlæg herom under testen af denne.

  Derfor følgende råd: Glem alt om Canal Digitals hardware, gå ud på det frie marked og find en Conax modtager, som har fået gode anmeldelser, og som har de ønskede specifikationer. Kundeservice på hardware fra en udbyder som Canal Digital vil per definition altid være af middelmådig karakter. Det er typisk personer uden særlig teknisk viden, som kun kan give standardråd som “fabriksreset”, afbryde strømmen etc. Ombytning af en modtager, som slet ikke virker, sker nemmere og hurtigere i direkte kontakt med en forhandler.

  som svar til: Parabol og vejrreduktion af signal #59165
  Niels K.
  Deltager

  Hvis nogen har lyst til at søge supplerende informationer om signalreduktion på grund af regn, kan jeg lige oplyse, at den engelske betegnelse for fænomænet er “rain fade”.

  som svar til: Parabol og vejrreduktion af signal #59163
  Niels K.
  Deltager

  Jeg blev selv ved en tilfældighed opmærksom på endnu en faktor, som har stor betydning for signalstyrken i regnvejr, nemlig vand på selve parabolen og LNB-fronten. Jeg modtager i Sydfrankrig programmer fra en grad vest  med en 90 cm Triax parabol og en Inverto Black Ultra LNB. Det går ret godt med de vertikale frekvenser i klart vejr og i svag regn, men i kraftig regn forsvinder signalet. Efter en regnbyge for nylig undrede det mig, at jeg ikke fik et ordentligt signal igen, da det klarede op. Jeg tog så en klud og tørrede det vand af, som sad på parabolen og LNB-fronten, og straks havde jeg igen et tilstrækkeligt signal. Man kan derfor opnå en betydelig signalforbedring i regnvejr, hvis man behandler parabol og LNB-front med et vandafvisende middel, som får vandet til at løbe af parabolen. Jeg er selv ved at eksperimentere for at finde et egnet middel. Muligvis kan man bruge en silikonespray af den slags, som bruges til at gøre læder og stof vandafvisende. Man må prøve sig frem. Måske er der andre, som har gjort erfaringer på området og kan anbefale et middel? Det er vigtigt at finde et middel, som bliver siddende, og ikke bliver vasket af efter nogle timers regn.

  Jeg skal lige understrege, at denne problemstilling er ret uinterressant for dem, der ligger centralt placeret i footprintet for en satellit. Hvis man derimod ligger i randen af footprintet kan vand, der sætter sig på selve parabolen, være afgørende, om man stadig kan se TV, når det regner. 

  som svar til: Canal Digitals HDTV boks #57905
  Niels K.
  Deltager

  Jeg har aldrig selv prøvet Dreambox, men har forstået, at den mest er for viderekomne med en vis teknisk indsigt. Hvis man ikke har det , er det måske bedre med en Vantage 8000 TS PVR, som jeg tidligere har anbefalet på det gamle forum. Den kører perfekt med Canal Digital. EPG kaldes frem med et enkelt tryk på kappen “guide”. Den fås med 500 GB harddisk til 569 Euro hos HM-Sat i Tyskland og leveres i Danmark 3-4 hverdage efter bestillingen.    

  Man kan sætte den til automatisk at tilføje tid til optagelserne, og det virker. Jeg har faktisk kun opdaget en eneste fejl på min Vantage:Timeshift på radioudsendelser gengiver kun det, der allerede er optaget, når man sætter den på play. Men det er nok de færreste , der bruger timeshift på radioudsendelser.

Login Registrer
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
Back to top button